Свързани новини

02.12.2020 11:51

Заради под €3 цена на ваксината, 7 хакерски атаки и медийно изнудване на АстраЗенека: Партньорът по проекта П.ди Лоренцо

Видян 4331 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Заради обявената си цена под 3 евро на бройка за антикорона ваксината й, АстраЗенека е станала през последните дни обект на масирани хакерски атаки. Напомняме, че цената на основния конкурент Файзер е 20 евро, а дори на руската Спутник е 15 евро за двете дози.


"Не става въпрос за детски, а за сериозни атаки, които отбиваме поради виртуозните си айтита и помощта на международните служби", обяви пред РАИ 1 партньорът по проекта Пиеро ди Лоренцо. Досега са отбити 7 хакерски мощни атаки. Те са съчетани и с медиен натиск. Ди Лоренцо разказа, че миналия петък много известен журналист от много популярна и много уважавана световна медия се е свързал в 5,30 следобед с централата, вече извън работно време, и е поставил ултиматум веднага Астра да си признае грешката с ваксината, или щу публикува сензация за нея. Той е бил отклонен, но Файненшъл Таймс е нарекъл проекта на фармагиганта и университета Оксфорд "с най-малка прозрачност". Ди Лоренцо напомни, че поради "грешки" в разработката, са открити пеницилинът и антибиотиците, така че те се оказват верни във фармацията.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

рак

Това е ден за споделяне и грижа към близките

Това е ден за споделяне и грижа към близките. Вашата