Свързани новини

01.12.2020 14:03

Да, преглеждат се и дамските чанти. НСО проверява всички, които се срещат с Борисов

Видян 3872 пъти | Коментари 5
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Всички лица, влизащи в обекти, охранявани от Националната служба за охрана (НСО) се проверяват за общоопасни предмети и вещества, сред които не са кюлчета злато или банкноти в евро. Това става ясно от отговори на въпроси към службата, изпратени от Дневник.


Тази информация идва след като през уикенда германският всекидневник "Франкфуртер Алгемайне Цайтунг" публикува интервю с премиера Бойко Борисов. В него той заявява, че жени, които през годините са го посещавали, не са били проверявани от охраната.


"Работата е там: никога през всичките тези години, когато някоя дама ме е посещавала, охраната не ѝ е претърсвала и проверявала чантата". В отговор на въпрос на журналиста дали това не е безразсъдно, премиерът отговаря утвърдително.


“Именно поради това на извършителите вероятно им е било лесно", казва Борисов.


Повод за въпросите около посещенията в жилището на премиера са снимките от спалнята му, които станаха публично достояние през лятото. На тях се виждат пистолет, златни кюлчета и пачки от банкноти от 500 евро. В края на септември Бойко Борисов обвини президента Румен Радев за снимането в спалнята му.


Тогава премиерът определи фотосите като “взети от учебник на КГБ”.


В отговорите си по повод проверките от НСО припомнят, че заради изтеклите снимки и видеозаписи от правителствената вила “Секвоя” бе извършена проверка.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 03.12.2020 10:11

    След профукани десетки милиарди и още толкова оставени в наследство на бъдните поколения, Мутрата трябва да е наясно, че дори и да сключи споразумения с бъдещите управляващи да не го закачат, народът, който унищожава целенасочено няма да му прости.

  • 004 Anonimen 03.12.2020 04:03

    ... Може би са подарък за Началниците в Брюсел . Когато една държава е малка, големите я доят на почивки,като швейцарска крава ... " Нема лабаво " говореше Първият партиен и държавен ръководител др.Т.Живков

  • 003 Anonimen 02.12.2020 23:34

    Най-голямото доказателство е, че кюлчетата били с лика на притежателя!!! Супер безскрупулната алчност и афинитет към кражби, далавери и корупция на бълг. управляващи говори за психично трайно увреждане. Сигурно за това не им прилагат психотест, защото рузултатите са предварително известни

  • 002 Майната 02.12.2020 19:27

    Тези пари и кюлчета дори да са законни трябва да са минали през банка данъци и тн.Ако не са на "дамата"тогава чии са. Кой оперира с тях????НСО и ДАНС трябва да знаят.Това пари от рекет ли са???Дамата може да е влязла в ролята на мечка и да му носи мед, за добре свършена работа?Може да са от магистрали,от наркотици и всякакъв трафик!!!Сега къде са????

  • 001 д-р Светославова 01.12.2020 19:37

    Не можах да разбера кюлчета и пачки може ли или не може.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



COVID-19 е като рогата:

- Едни го имат.
- Други ще го имат.
- А трети никога няма да знаят, че са го имали ...

към хороскоп хороскоп

лъв