Свързани новини

28.11.2020 19:00

Всеки път като се излее злобата на Радев, световна агенция го зашлевява: Борисов

Видян 2986 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 1.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Моите опоненти казват, че лъжа народа. Като обещаваме, аз не ви лъжа от джипката. Като обещаваме училища, се отпускат пари”, заяви премиерът Бойко Борисов, който отново тръгна на инспекция през уикенда. За пореден път той се отправи към Родопите, където инспектира ремонт на междуградски пътища.
Край село Рохлева премиерът спря при група хора, на които Борисов обеща, че след ремонта на пътя, ще бъде изградена и подпорна стена.

Оттам Борисов се отправи към местното училище в село Биркова, за да види извършения в него ремонт. Там премиерът представи информация за кредитния рейтинг на страната, потвърден от "Standard & Poor's". Той почерта, че е "вадил страната от големи кризи", отвърщайки на думите на Радев, че Бюджет 2021 е "бюджет на разрухата".

" Всеки път, когато президентът Радев се обади и му потече злобата, през нощта излиза световна кредитна рейтингова агенция и казва какво мисли за България. Ако е спор между нас двамата или между финансовите екипи, аз нямаше да го коментирам. Преди няколко седмици излезе световната кредитна агенция „Мудис“ , която вдигна кредитният рейтинг на България. Последни затворихме, за да може икономиката да расте. Сега затваряме за 3 седмици и ще отворим за празниците, за да могат хората да си отдъхна психически. Това е като на фронта. Не случайно казваме, че е война.", каза Борисов.

Според премиерът световните агенции опровергават критиците на кабинета с


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 29.11.2020 12:20

    Преждевременно остарял, тотално съсипан от корупционни схеми и зависимости, болен и психически и здравословно човек си прави експерименти с държава и народ и напълно ги унищожава и заличава....За какво са десетките милиарди измъкнати престъпно от българите на такъв тип, къде ще ги харчи и за какво.....?

  • 002 Петров 29.11.2020 12:01

    НЕ САМО,ЧЕ ЛЪЖЕЖ,НО СИ ПАТОЛОГИЧЕН ИЗМАМНИК И МАРОДЕР(НАЛИ ЗНАЕШ,КВО Е МАРОДЕР) МЪРШО ДОЛНА!!!! ПОМНИШ ЛИ ЦЪРЕН ВАНЬО,КАТО ЗАГУБИ ОТ СИМЕОНЧО,ПОМНИШ ЛИ НА БАЙ ТОШО КАК МУ ВИСЕШЕ ЧЕНЕТО И ГЛЕДАШЕ НА ЛЯВО И ДЯСНО,КАТО НЕ НА СЕБЕ СИ!!!ТИ НА ТИЯ ИЗБОРИ ЩЕ СИ МНОГО,МНОГО ПО-ЗЛЕ ОТ ТЯХ!!ДОЛЕН МАРОДЕР!!СЪСИПА ГО ТОЗ НАРОД И ТАЗИ ДЪРЖАВА!!!

  • 001 Anonimen 28.11.2020 21:47

    С действията си и непрекъснатите лъжи Борисов показва не само, че е злобен и отмъстителен, а той откровено и нескрито мрази собствения си народ и 10-ина г вече го подлага на геноцид с мизерия, нищета и беднотия. Той е истински еничар...

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

везни