Свързани новини

26.11.2020 18:10

Борисов хрърля оставка до 8-и декември: Кулезич

Видян 7053 пъти | Коментари 1
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Премиерът Борисов Борисов има последен шанс да подаде оставка най-късно до 8-и декември”, заяви журналистът Люба Кулезич в ефира на своето предаване по Евроком.


„През лятото той се зарече, че ще се оттегли от поста, когато НС гласува за свикване на ВНС със 160 необходими гласа.  Борисов беше обещал, че ще се махне, ако проектът събере нужните гласове, но дума не обели какво ще прави, ако не ги събере. Не ги получи и това се знаеше. За какво му беше тази клоунада?”, запита тя.


„Халосният патрон с провала на идеята за ВНС подсказва, че Борисов търси вариант да използва повода, за да подаде оставка сам. Така той ще изпревари катастрофалния развой на управленската, икономическата и здравната криза, за които разбира се е лично е отговорен”, обясни Кулезич.


„Ето затова тръгна слухът, че израелските му съветници, наети за 1 млн. лв. на месец са изчислили, че последният влак за оттеглянето му е 8-и декември. След тази дата отломките от неговата срутваща се управленска конструкция могат буквално да го затрупат. И въпреки подготовката за открадване на изборите ГЕРБ да удари дъното, а намеренията на Борисов за оцеляване със скок в креслото на президента например да се изпарят. Всяко забавяне може да коства главата му”, заключи журналистът.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 26.11.2020 21:41

    Всеки ръси мозъци, а дали има е друг въпрос.

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

телец