Свързани новини

25.11.2020 10:56

Трябва да има масово тестване: Драгомир Стойнев

Видян 877 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Трябва да има масово тестване на целия български народ и то трябва да бъде безплатно”. Това заяви в ефира на „Здравей, България” зам.-председателят на ПГ на "БСП за България" Драгомир Стойнев.


„Аз изкарах коронавируса. В началото имах много леки симптоми и, ако не бях отишъл да се тествам, нямаше да знам. После обаче развих пневмония. Има хора, които го карат безсимптомно и не знаят, че са болни. Има и такива, които са в много тежко състояние, но нямат пари да си платят теста. Ето затова трябва да се тества цялата държава", поясни Стойнев.


Според него управляващите не успяха да овладеят ситуацията. „Те са тези, които трябва да предложат конкретните мерки, защото са спечелили доверието на хората. Това управление, освен да създава хаос и паника, не прави друго”, смята зам.-председателят на ПГ на "БСП за България".


Според него държавата е закъсняла със затварянето на заведенията. „Забавлявахме се, като че ли кризата няма да дойде при нас. Всичко е въпрос на организация, но правителството е некомпетентно. Нямаме достатъчно лекари и специалисти. Когато учите 7-8 години за сметка на държавата, не може като завършите, да заминете в чужбина”, коментира още Стойнев.


По думите му мерките и правилата са за всички и трябва да се спазват. „Не подкрепям колегите от БСП, които не носят маски”, категоричен бе депутатът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

рак