Свързани новини

23.11.2020 11:16

Още двама починаха, разкарвани между болници в Бургас и Пловдив

Видян 2091 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За два нови шокиращи случая на починали от усложнения заради COVID-19 мъже информира бТВ - неприети в болници в Бургас и Пловдив, предаде Клуб Z.


Повече от 4 часа спешен екип с реанимационна линейка на университетската болница в Бургас опитва да настани в клиника 36-годишен мъж, впоследствие починал с двустранна бронхопневмония. Така от лечебното заведение отговарят на упреците на семейството му.


След 10-дневно самолечение започва лутане, което завършва фатално. А след загубата на сина си майката се тревожи за болния си съпруг и дъщеря.


    "Сега са също в много тежко състояние, нямат коронавирус, но са много болни и двамата, защото стояха тук, навън, на дъжда, докато чакахме помощ", казва Гинка Карапачова пред бТВ - майка на починалия мъж.


Чакали пред Спешния център на бургаската болница, където сами откарали сина си с двустранна бронхопневмония и с документи за прием.


    "Излезе една жена, дойде до колата и ни погледна документите. И ни върна - "марш оттук, вие сте за Туба, не за мене". Аз й се молих, обаче тя каза: "Не, не сте за тук", разказа Гинка Карапачова.


Следва опит в Белодробната болница. Оттам ги връщат обратно в Спешното, защото нямат реанимация.


    "Искам да ви кажа, че няма пациент, който да не е влязъл в Триажния ни център, какво е станало после, наистина не мога да ви кажа, може би е нямало легла", обясни Стоянка Иванова, медицинска сестра в Спешен център.


От държавната болница, към която е Спешният център, отговориха, че нямат пътека за лечение на пневмонии. Нямали са и свободно място в реанимацията. Но реанимационен екип е оказал спешна помощ. Линейка е търсила място в друга болница за 36-годишния Калин.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 тотална безгрижност 23.11.2020 11:58

    Борисов да спре да си прави кефа като джитка с джипката и сам си прави пи ар и да слезе на земята, където заради него хората капят като круши, и болни и здрави....

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

лъв