Свързани новини

23.11.2020 16:12

Заведения си работят след 23:30 ч., не пускат МВР, а то „безсилно”

Видян 2942 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    


МВР, което яко би протестиращи – последно през уикенда, видите ли се оказало безсилно да затвори работещи, въпреки заповедите за карантина заведения в София, след 23,30 ч. Това става ясно от съобщение на Вътрешното министерство за резултата от проверки за спазването на противоепидемичните разпоредби или по-точно – за липсата на резултати. Само напомняме вече писаното от 19 минути защо полицията не смее да ги затвори – защото се държат от подставени лица на властта, защото в тях и около тях се върти търговия със забранени субстанции и хора, особено с жени. И това е обществена тайна и за най-младите обитатели примерно на Студентския град, камо ли за старите пушки в МВР.


"При проверка на заведение край езерото Ариана (б.р. известен факт е, че там имаше едно близкият до премиера Александър Сталийски), персоналът първоначално не допуснал проверяващите. Клиентите - над 200 души, са останали вътре при затворени врати. След като на клиентка ѝ прилошало, екипът е успял да извърши проверка в обекта. Снети са обяснения от клиенти, жената е откарана в болница. Управителят на обекта не е представил изисканите документи. Служителите на РЗИ са съставили акт, отправено е предупреждение по Закона за МВР." И нищо. А хората за една маска ги арестуват, след като ги бият, та и моментално ги глобяват солидно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв