Свързани новини

22.11.2020 19:41

Обвинената за убийството на двете си деца е била тормозена с години от мъжа и свекъра си

Видян 3124 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Майката от Сандански, задържана за смъртта на двете й деца, остава за постоянно в ареста, реши съдът. Невръстните деца - момче на 5 години и момиче на 3 години, бяха открити мъртви в дома им в четвъртък. Съдия Красимир Аршинков постанови постоянна мярка "задържане под стража" за 32-годишната Кристина Дунчева. Според него тя е изглеждала в нормално здравословно състояние в съдебната зала и не е казала, че има нужда от медицинска помощ. Единствените й думи били, че иска да й се определи по-лека мярка за неотклонение и моли съда за снизхождение. Адвокатът на обвинената Маньо Алексиев заяви, че тя години наред е била малтретирана физически от мъжа си и насилвана сексуално от свекър си.


Думите й пред съда били само: "Съжалявам за това, което стана". Според защитника има съмнения, че тя е извършител. Според него няма категорични доказателства срещу жената. Адвокат Маньо Алексиев каза, че познава жената отдавна.


"Видях я за пръв път преди 7-8 години в кантората ми в София. Просто за мен това беше друг човек - неузнаваема, смачкана психически. През цялото време плачеше, че иска да й се помогне, да се отърве от това бреме и да спаси децата си”, разказа той.Адвокат Алексиев твърди, че Кристина му е казвала, че децата изпитват ужас от баща си и се страхуват. "Едното дете получава тикове винаги, когато бащата започва да говори на висок тон. Преди време едно от децата е бръкнало в шадраван и да си намокри ръката, а той го е заставил: „Легни, стани, легни, стани“.


С риск да бъда съден за разпространяване на клевети, но вчера, докато бях поканен в полицията в Сандански, случайни граждани ме питаха, явно разпознавайки родителите й: „Вие ли сте адвокат на Кристина? Обяснете на тия хора и тая полиция, че тук делото повече не може да остава. Направете всичко възможно делото да се гледа на друго място“. Неговата сестра била любовница на високопоставен в полицията, всеки ден е в компанията на този човек и в автомобила му. Съпругът на Кристина я бие през ден, тя постоянно ходи по улиците посинена. "Спасете я от този ужас“, ми казваха хората, допълни адвокатът на арестуваната.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 23.11.2020 09:54

    И понеже съпругът и я биел и тормозел, тя, жертвата, си го върнала да децата им! Егати тъпата и долнопробна адвокато-журналистическа защита и оправдание на едно зверско престъпление! Не отива на добре тоя прокълнат от Бога свят!

RSS

Най-нови

Земетресение близо до Девин

Земетресение край Девин

Земетресение разлюля района близо до ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

козирог

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на вашите хоризонти

Денят ще бъде изпълнен с възможности за разширяване на