Свързани новини

22.11.2020 09:12

Системата уби и Калин с бронхопневмония, без линейка и прием в болница

Видян 5833 пъти | Коментари 3
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         36-годишният Калин Карапачов е младият мъж, който почина в Бургас след дълго разкарване между няколко болници. Бил с диагноза двустранна пневмония, но след смъртта му се оказал и с коронавирс.

Мъжът не е получил спешна лекарска помощ, защото първоначално тестът му за коронавирус бил отрицателен.

Пациентът е препращан към няколко болници и с часове е чакал да бъде приет, а когато това най-накрая станало, вече било късно и не успели да го спасят.

Той първоначално се лекувал в дома си в Обзор. В средата на миналата седмица обаче състоянието му се влошило рязко – започнал да диша трудно и извикали линейка. Майката на Калин разказа, че близо час от Спешна помощ не дошли, за това семейството използвало собствен транспорт.



След снимката станало ясно, че Калин е с тежка двустранна бронхопневмония. С готовите документи отишли в Спешното отделение на Бургаската болница.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.11.2020 08:58

    1/ да бъдат насилствено преглеждани, тествани, вкарвани в болница, лекувани и слагани в изолация. Сякаш при цИганизма не беше същото у нас - Неудобните ги обявяваха за десиденти, декаденти, пропаднали елементи, наркомани, алкохолици, проститутки и каквото още се сетите за омаскаряване. Докато светът се управлява от полу-хора, полу-макаци ВСЕ така ще Е.

  • 002 Хубаво е че хората 23.11.2020 04:02

    започнаха да проглеждат каква измама е западният свят. Досега се водеха по- материалното. Оказва се ,че думата демокрация е най - измамната дума. Би трябвало да управлява народа но при толкова много милиардери и милионери народа никога не е управлявал и най- вероятно няма да управлява. На запад е същото като в България. Хората гласуват за политици да правят закони в народен интерес. След като биват избирани те почват да работят в интерес на капитала . А интереса на капитала е съвсем различен от интереса на народа. Тази цялата измама се прикрива от медиите. ФАКТ

  • 001 Anonimen 22.11.2020 23:04

    Сутринта ми изпратиха видео с протестите в Дания, където са успели да спрат нов епидемиологичен закон , с който хората могат: 1/ да бъдат насилствено преглеждани, тествани, вкарвани в болница, лекувани и слагани в изолация. 2/ правителството може да определя групи от хора, които подлежат на задължителна ваксинация 3/ хората които откажат, могат да бъдат задържани. Заглавието на видеото е Nouvelles du Danemark от HUGO TALKS Разбира се , новината за 9 дневните протести не фигурира в медиите.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци