Свързани новини

18.11.2020 16:42

Невена Зартова поема прокуратурата в София

Видян 1270 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Heвeнa Зapтoвa e нoвият paйoнeн пpoĸypop нa Coфия и щe yпpaвлявa нaй-гoлямaтa пpoĸypaтypa в cтpaнaтa в близĸитe 5 гoдини. Tя бe избpaнa eдинoдyшнo нa пocтa oт Прокурорската ĸoлeгия нa BCC и e пъpвaтa дaмa нaчeлo нa CPΠ, ĸъдeтo paбoтят oбщo 350 души, oт ĸoитo нaд 180 ca мaгиcтpaтитe.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 18.11.2020 20:42

    Ивайло Зартов е предприемач и политически деец. Роден е в София, 46 годишен, 10 години е живял със семейството си в Бургас. Изяви се като лидер на Движение за Социален хуманизъм и оглави десетки благотворителни инициативи в полза на жителите на морския град и региона. От първия си брак има син, а от руската си съпруга Мария – 5 дъщери, които е припознал като свои. Беше осъден на 12 години затвор за присвояване на около 3,5 милиона лева от (шифрованите) сметки на фирмата Инглиш Вилидж ООД, която се ангажира със строежа на ваканционно селище в бургаското село Димчево, но проектът бе замразен. Придоби и международна слава, след като заради неговия сигнал до Следствения комитет на Руската Федерация бившият му съдружник в Инглиш Вилидж, депутатът от партия Справедлива Русия в Руската Дума Генадий Гудков се раздели с поста си и го разследваха за пране на пари. Ивайло Зартов си отряза пръста в знак на протест срещу правораздавателната система у нас. До крайното решение стига, след като и състав на ВКС го призна за виновен и му даде 9-годишна присъда.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

скорпион