Свързани новини

18.11.2020 14:24

Купуване на ромски вот е 10-г. давност на ГЕРБ, ние плащаме сметката

Видян 9587 пъти | Коментари 4
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

            Утре парламентът ще гласува нелепото предложение за 10-годишна давност, представяно като прекратяване на темата с вечния длъжник, което според експертите, с които законопроектът не е съгласуван, всъщност е абсолютна лъжа и не се решава нормално нито един проблем, а се създават нови. Според старата максима, че пътят към ада е постлан с добри намерения, политическата хватка е предизборно да бъдат опростени ромските сметки към монополистите, трупани на гърба на останалите абонати, които плащат с непрестанните увеличения на битовите услуги – поне по 10% през всяка от последните години. Само добавяме, че автор на тоталната безпътица, която искат да облекат в закон е евродепутатът Емил Радев от международния скандал с отвличането на кораба БАДР, по който вече има категорични съдебни решения и те ще продължават. Същия, към когото Бойко Борисов на лятната конференция на ГЕРБ се обърна с думите: „Емо, Емо, що не те направих главен прокурор”, демаскирайки сливането на властите и потвърждавайки описаната първо от 19 минути съвсем сериозната номинация, която е имало за гербера от Варна.
19 минути от 2 години следи темата с давността и личния фалит и има доста публикации по въпроса до този момент – последното преди дни, като многократно досега дава трибуна на юристи, каквито във властта липсват, за да помогне.
И няма да допуснем поредно купуване на гласове с нашите пари, след скандалното увеличение с 30%


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 българска трагедия 19.11.2020 10:19

    С всичките си управленски действия години на ред Борисов убеждава хората, че няма нужда да учат и работят, вижте го него и неговата клиентелистка партия, сборище от алчни калинки и некадърници. Освен това, колкото и да работиш и добросъвестно да си плащаш осигуровки и данъци единствено ти гарантират минимална пенсия и минимална заплата! За сметка на това пък обслужващите калинки станаха мултимилионери и големи бизнесмени!

  • 003 Anonimen 18.11.2020 22:56

    За това не трябва да има никаква прошка, затвор и пълна конфискация на чекмеджета, сметки, палати, хотели и т.н. на всички алчни неграмотни паразити във властта

  • 002 Щуката 18.11.2020 15:22

    Щуката се опитва да подсигури служебна победа не само за себе си, но и за присъдружните патриоти които хвърлят бомбички по протестиращите.

  • 001 адвокат Божинов 18.11.2020 15:05

    Не харесвам десните политици, но в случая Настимир Ананиев е съвсем прав - заиграват се с избирателите. Респект и за редакцията, че изразявате тази позиция - гнили ябълки са от вносителите до идеята...всички са гнили. А ще ни спасяват.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Преди обяд е най-добре да не се мяркате пред много хора,