Свързани новини

18.11.2020 11:04

Пенсионерите ще получават надбавки и догодина: Борисов

Видян 1420 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Пенсионерите ще получават надбавки и догодина. Това обяви премиерът Бойко Борисов в личния си профил във Facebook.


"За пети пореден месец даваме допълнителни 50 лв. към пенсиите на възрастните хора. Над 2 млн. души ще получат добавката за декември, която струва на бюджета над 100 млн. лв. Подкрепата ще продължи и през следващата година, като сме предвидили в проекта на бюджет допълнителни 318 млн. лв., за да обезпечим мярката. Така пенсионерите ще могат да посрещнат нуждите си от лекарства или от здравна профилактика в условията на пандемия", написа той.


"Предвиждаме и през април еднократни ваучери за храна да получат хората с пенсии от 300 до 369 лв. Грижата за възрастните хора е наш приоритет още от началото на управленския мандат. От 1 януари минималната пенсия става 300 лв., което означава близо двойно увеличение в сравнение с 2017 г. Мога да уверя пенсионерите, че и занапред ще работим за повишаване на техните възнаграждения. Те го заслужават!", допълни премиерът.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 тотална катастрофа 18.11.2020 11:51

    Този шмекер и бандата му в НС и МС защо не получават надбавки към заплатите си, а ги увеличават с 1500 на три месеца?! Тези безродници защо получават клас прослужено време в р-р на няколко хиляди месечно, а отнеха това право на другите?!Вдигнаха тавана на пенсии заради такива като тях, но облагаемия таван не. Това не са ли точно чиста проба крадци и престъпници облечени във власт и прегазвайки като валяк всичко, до което се докоснат вече 11 г?!

  • 002 Чурулик Марийкин 18.11.2020 11:45

    Докато абсурдистанските лидери в кочината Булгаристан, ви разправят, че всичко е мед и масло, докато ви увещават да си мрете тихо по къщите, за да не пречите на здравната система, безметежно се прокрадват едни новини, от които свят да ви се завие. Дотук ни докараха от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“, до пълен разпад. 9 години разделяха обществото на две, а на финала ще ни разделят на живи и мъртви !!! СТРАХОТНО - 50 лв., с тях имаш свободата да си направиш PSR тест на всеки два месеца !!! Слава Герберистану !!! Героям слава !!!

  • 001 До боклуците от безвремието в Булгаристан 18.11.2020 11:44

    Глупости на търкалета, колко пъти ще го съобщават, на всеки 3 дни ли ??!!! Може ли довечера да го повтори, че да не забравим !!! Утре пак да излезе и да го каже 3 пъти!!!А защо, Буда Бухалков не съобщава нищо за увеличението на депутатските заплати, С 300 лв., НО НА ДЕН, което е пропуснал да съобщи Банкянският Калигула !!! Но след изборите през март, този подкуп вече няма да се дава !!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

везни