Свързани новини

15.11.2020 20:12

Не е заради нас отпадането на детските: Полицаите

Видян 1739 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В пиcмo дo мeдиитe Cиндикaлнaтa фeдeрaция нa cлужитeлитe в МВР (CФCМВР) ocъди прeдлoжeниeтo нa групa нaрoдни прeдcтaвитeли oт ГEРБ дa върнaт пoдoхoдния критeрии зa дeтcки дoбaвки c aргумeнтa, чe пaритe ca нeoбхoдими зa зaплaти нa пoлицaитe и дoпълнитeлнoтo cтимулирaнe нa мeдицитe.


  "СФСМВР с огромно възмущение приема мотивите по предложение за изменение и допълнение на законопроекта за държавния бюджет на Република България за 2021 г. с рег. №054-04-253/13.11.2020 г., внесено от група народни избраници до комисията по бюджет и финанси на 44-тото Народно събрание.


Коригирането на суми за месечни добавки за всички деца и връщане на подоходния критерий, по един безогледен начин е обяснено с осигуряването на допълнителен ресурс за медицински работници и служители на МВР.


След като ръководството на държавата забрави една цяло министерство – на вътрешните работи – изваждайки го от държавните структури, работещи по ограничaване и преодоляване на последствията от пандемията, в свое постановление за увеличение на основните месечни възнаграждения на служители в тях, сега ставаме свидетели на директен опит, вследствие на нашия справедлив гняв, изразен в абсолютно законни протестни действия, служителите на МВР да бъдат директно противопоставени на една минимална социална придобивка по отношение бъдещето на България- децата!


Ние, служителите на МВР, сме родители и граждани!


Ние, като представители на служители в МВР, сме в правото си да потърсим сметка за тази нелепа провокация и пореден удар върху имиджа на работещи в сектор “Сигурност”!


Ние, като представители на служители в МВР, не сме съгласни в това противопоставяне да бъдат въвлечени и медицинските работници, които в момента правят и невъзможното, на работното си място, за да лекуват българските граждани!


Ние, като представители на служители на МВР, имаме достойнството да поискаме незабавно извинение от вносителите на текста и им предлагаме да напуснат Народното събрание на Република България!


Такова поведение е крайно неразбираемо за нас и надхвърля представата ни за хора, призвани и избрани да представляват!".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни