Свързани новини

11.11.2020 09:24

Борисов дарява парите на данъкоплатците, не на ГЕРБ: Слави

Видян 4118 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Вчера Бойко Борисов обявил, че партия ГЕРБ дарява 150 хиляди лева от партийната си субсидия, с които да бъдат закупени два апарата за извличане на кръвна плазма. Много се умилих като чух тази новина. Стана ми едно такова мило и благотворително.
Първо, да ви припомня какво представлява партийната субсидия към днешна дата. Това са онези 8 лева на получен глас, които партиите вземат от нас, след като ние ясно заявихме, че не искаме да им даваме тези пари. Искаме да им даваме по 1 лев на глас. Но партиите ни казаха: „Не ни дреме за вашето мнение и ние ще ви взимаме насила по 8 лева на глас! Точка!“  
И сега от тия наши пари ГЕРБ дарява 150 хиляди лева.
И сега - числата имат значение. В края на 2019 г. ГЕРБ е декларирала, че разполага с 13 милиона лева спестени пари!
Освен това, от началото на 2020 г. до момента партия ГЕРБ е получила още 5 милиона и 300 хиляди лева партийна субсидия. 5 милиона лева и 300 хиляди лева от нашите пари, взети насила, и то по време на така прокламираната от правителството страшна пандемия.

Освен това, за Коледа, за да си имат за празниците, ГЕРБ ще получи още 3 милиона лева субсидия от нашите пари. А 3 милиона лева е сума, която е с над 1 милион лева повече от сумата, която събира за една година благотворителната кампания „Българската Коледа“. Представихте ли си го?
С прецизна точност може да предположим, че в момента партия ГЕРБ разполага с над 15 милиона лева от нашите пари. Абсолютно всички съществуващи български партии взети заедно не разполагат с толкова пари, с колкото разполага партия ГЕРБ. И тя дарява 150 хиляди лева. Толкова им се е откъснало от сърцето.
Всъщност, това, което прави ГЕРБ се нарича с „чужда пита – помен“. Излиза техният лидер и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 11.11.2020 13:53

    Борисов е като копче на дистанционно в ръцете на Меркел,Макрон,Доналд Туск, доскоро и на Д.Тръмп.Пълно обезличаване на "фактора","допринесъл" държавата ни да заприлича на африканска провинция.Беднотия,тъпотия в големи размери,кротък,да не кажа прост народ,така ни споменават в държавите на нашия континент и далеч зад него.Всеки идва у нас с някакви намерения както хитрецът Зоран,"лягаме" му,той си свършва работата и доволен се връща във "Великото си Отечество"!Така са ни наредили ония "отгоре",на нас "отдолу".

  • 001 Anonimen 11.11.2020 13:05

    Ами то и чекмеджетата се пълнят с пари на данъкоплатците, и офшорните сметки, и имотите и палатите....За това електората мре като мухи от беднотия, цинично нисък стандарт на живот, пенсии по-малки от дажбата на емигранти...Лакомия до шия...Не магистрали и стадиони, затвори трябва да се строят!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

телец