Свързани новини

10.11.2020 09:41

ХелпКарма: бТВ ни нанесе тежък и несправедлив удар

Видян 3900 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Фондация „Хелп Карма“ не е вредна платформа, която злоупотребява със страданията на едни и добронамереното желание на други да помагат; неин най-ценен капитал е сайтът за дарения и затова е нормално поддържащите го специалисти да са добре платени, а bTV със своята серия репортажи се е възползвала от неподготвеността на ръководството и служителите да отговарят на конкретни въпроси, за да нанесе на организацията тежък и несправедлив медиен удар – това се разбира от обширна позиция, която „Хелп Карма“ (HelpKarma) публикуваха на сайта си късно вчера, предаде бТВ.


Тя е в отговор на разследването на Мария Цънцарова, което привлече вниманието не само на обществеността, но и на прокуратурата.


„Хелп Карма не закупува имоти, коли. Тя плаща за интелектуален труд, което гарантира нейната ефективност. Обект на особено внимание е преди всичко екипът от IT специалисти и особено неговият лидер, които създават и развиват софтуера – сърцето на Фондацията. Възнаграждението им не бива да се разглежда като „заплата“, а като придобиване във времето на особено ценен и скъп интелектуален продукт, върху който е базирана цялата дарителска платформа (затова сумите са много различни от месец до месец). Именно този продукт осигурява нашата ефективност. Поради това водещият IT специалист Славчо Славчев има ключова роля във Фондацията. Това обяснява и дадения му заем – разпространена практика като инструмент за запазване на ценен служител. Към днешна дата този заем е изцяло изплатен, а лихвата по заема ще послужи за развитие на Фондация Хелп Карма“, се посочва в текста, подписан от председателя Константин Кръстев.


Той отбелязва, че удръжката от даренията е обичайна практика на сходни дарителски платформи, като даже при някои се стигало до отчисления от 15%.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци