Свързани новини

06.11.2020 16:16

Карантинирани депутати ли осигуряват кворум, пита ДПС

Видян 2944 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Очакваме министърът на здравеопазването да ни информира имало ли е карантинирани народни представители по време на днешната регистрация. Това каза по време на брифинг в парламента заместник-председателят на ПГ на ДПС Халил Летифов. Той заяви, че от другата седмица ПГ на ДПС няма да влиза в пленарна зала, предаде Дарик.

Халил Летифов посочи, че докато не получат тази информация народните представители на ДПС няма да присъстват в зала. Относно днешното им участие в заседанието на Народното събрание, той поясни, че така или иначе днес вече са в пленарна зала, но в много редуциран състав. "Дотолкова, доколкото се гледа бюджет, ще присъстваме само няколко колеги, които ще участваме в дебатите. Всички останали колеги вече не са в сградата на Народното събрание", обяви Летифов.

Другата седмица ние няма да участваме в работата на Народното събрание, освен ако няма някаква извънредна ситуация, която да налага това, коментира депутатът.

Колегата му Хамид Хамид обясни, че поводът за напускането им на парламента не е само съмнението за осигуряването на кворум с карантинирани лица или заразени лица.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

близнаци