Свързани новини

06.11.2020 10:13

Тези избори в САЩ ще се решат в съда: Борислав Цеков

Видян 1684 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Има вероятност на този етап Доналд Тръмп да загуби президентските избори в САЩ, но всичко ще се реши в съда , прогнозира д-р Борислав Цеков, от Изследователски център за Нова Европа.  "Тези избори ще се решат в съда и това като цяло – като атмосфера и сигнали за нарушения, не е добре за американската демокрация и примера", коментира той в предаването "Тази сутрин" по бТВ.


 


Като пример д-р Борислав Цеков посочи изгонването на наблюдатели от секциите, за да не присъстват на броенето на гласовете. "В Детройт, изборната комисия, която е в едно стъклено помещение, си постави покривала, да не се вижда какво става вътре. В този щат, в Мичиган и в Пенсилвания, властта е на Демократическата партия и към нея са обвиненията", обясни д-р Цеков.


По думите му, има цели масиви, секции с хиляди гласове, които идват по пощата, със 100 процента гласове за Джо Байдън. Всичко това са сигнали и ще влязат в съда, обясни анализаторът. До 14 декември трябва да приключат тези съдебни обжалвания, уточни Борислав Цеков. При толкова много сигнали за нарушения ще има обжалване на резултатите, прогнозира той.  


"Досега нямаше проблем с гласуването по пощата, защото до сега то ставаше при предварително поискване от гражданите. Сега заради корона кризата, в няколко щата, управлявани от Демократическата партия, се изпратиха на общо основание на всички регистрирани избиратели, бюлетини по пощата. Бюлетини са попълвани и изпращани от името на хора, които не са имали намерение да гласуват", обясни д-р Борислав Цеков.


Доналд Тръмп е успешен от гледна точка на това, че той възроди Републиканската партия, смята д-р Борислав Цеков. Републиканската партия ще запази контрола си в Сената, ще има мнозинство сред губернаторите, отбеляза още анализаторът пред бТВ.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

везни

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното пространство

Днешният ден ще ви напомни за значението на личното