Свързани новини

06.11.2020 09:24

1 млрд. лв. даваме за 2 кораба: Борисов 3

Видян 3284 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министерският съвет даде съгласие Министерството на отбраната (МО) да сключи договора на стойност близо 1 млрд. лв. с ДДС за строеж на нови два модулни патрулни кораба с немската компания Fr.Lurssen Werft GmbH & Co.KG. Това съобщава Капитал, като уточнява, че решението е взето на закрито правителствено заседание след края на редовното и не е оповестено официално.
Част от планираната сума от 171 млн. лв. може да бъде платена до края на годината, каза, цитиран от БНР, заместник-министърът на отбраната Анатолий Величков.
По думите му в бюджета за догодина са предвидени 150 млн. лв. за новите кораби, а сумата до милиард ще бъде изплащана за пет години.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 08.11.2020 12:15

    В състояние на биологична война хвърляме милиарди за луксозни бронирани джипки, гимии, смолетчета, .... за уядените освинени фатмаци и лампази! Докато истинските "войници" на биологичния фронт - лекарите и сестрите - изнемогват и умират! Само и само да се осигурят незаконни тайни офшорни многомилионни комисионни за БОКо (от турското "БОК" = екскремент), ДС-Ванче караПрас с шурея Андро Слабака, Толя Величков, мАнгела Джандбаз, Контрера, Сиди, Вальо релсата, ДС-ДПС-глигана Шиши, ДС-търговците на оръжие, стотиците фатмаци с лампази, .... ВЕДНАГА да бъдат спрени всякакви преговори и плащания за покупка на военна техника и милиардите да се насочат към данъкопладците и "бойците" на биологично-медицинския фронт: за безплатни тестове, безплатни лекарства, безплатни изследвания, безпплатно лекуване, ....... Чрез Закон да се лимитират печалбите на производителите и търговците с лекарства, тестове, консумативи, медицински средства ..... на максимум 10%, като всяко превишение на това да се наказва най-строго като спекула с античовешко мародерство, вкл. с бесилки пред офисите, складовете, аптеките, частните болници, лабораториите, , .....

  • 001 Anonimen 07.11.2020 10:23

    Каракачанов е пародия на военен министър и срам за всички военни. Пръска милиардите на най-мизерните европейци, с унизително нисък на ръба на оцеляването стандарт на живот, с изчезващо от беднотия население, с разбита икономика, здравеопазване и образование, с единствената цел купуване на още някой месец агония и народно презрение!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог