Свързани новини

05.11.2020 11:40

Върховният лидер на Иран се подигра на US изборите

Видян 2111 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Върховният лидер на Иран аятолах Али Хаменей се подигра със състоянието на демокрацията в Съединените щати, визирайки обвиненията в "изборна измама" , отправени от настоящия президент на САЩ Доналд Тръмп след президентския вот на 3-ти ноември, предаде БНР.


"Какво зрелище! Един човек казва, че това са най-измамните избори в историята на САЩ. Кой казва това? Президентът, който в момента е на своя пост. Неговият съперник пък казва, че Тръмп възнамерява да фалшифицира изборите! Ето как стоят нещата с изборите в САЩ и с американската демокрация (#USElections & US democracy)", написа снощи Али Хаменей в профила си в "Туитър".


Вчера деня на изборите върховният лидер на Иран заяви, че "пресметливата и ясна политика" на Техеран спрямо Вашингтон няма да се промени независимо от резултатите от изборите в САЩ през 2020 г.


"Без значение кой ще спечели изборите в САЩ, това няма да повлияе на политиката ни спрямо Съединените щати. Някои хора говорят за това какво ще се случи, ако бъде избран този или онзи. Да, може да се случат определени събития, но нас те не ни касаят", публикува в "Туитър" Али  Хаменей.


Подигравателните послания на Хаменей относно демокрацията в САЩ идват на фона на подадените от щаба на Доналд Тръмп жалби срещу преброяването на гласовете в щатите Мичиган, Пенсилвания и Джорджия, които щати могат да решат изхода от президентската надпревара с Джо Байдън.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец