Свързани новини

04.11.2020 17:41

Няма да затваряме държавата: Борисов

Видян 2140 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



„Не се планира локдаун в столицата”, заяви пред 19 минути кметът на София Йорданка Фандъкова. Тя опроверга слуховете, че властите ще затварят града от понеделник или най-късно от 18-и ноември. От думите и стана ясно, че нито тя, нито премиерът Бойко Борисов
изобщо са водили дори разговори по темата.


 „По-нататъшните мерки ще се оценяват спрямо ситуацията и броя на заразените”, заяви още преди седмица Фандъкова. „Никоя система не може да издържи, ако хората си останат у дома”, подчерта тя. Според нея не се налагат допълнителни мерки извън разписаните от здравния министър.



„Най-важното остава спазването на мерките“, каза още столичният кмет и изрази надежда, че всички граждани ще се включат активно в спазването им.
„Няма да бъде затваряна държавата, напротив”, заяви от включване на живо във ФБ премиерът Бойко Борисов, който кара самоизолация заради К19.



„Искам да поздравите фалшиви сайтове с вуду магиите и измишльотините. Как не ви е срам бе, как не ви е срам?”, разгневи се той.
"Не се подвеждайте по лъжците, те това целяха да няма парламент, да не могат да се взимат решения, да не могат са се финансират системите, държавата да се срути и да кажат за това е виновен Бойко, хайде сега ще прави президентска република. Не вярвайте на смрадливите, не отровните, това престъпление, което правите да лъжете от мое име. Всички мерки се изпълняват, хватката е да се пазим, да не се заразим повече от необходимито”, категоричен е премиерът.
Припомняме, че подобни „смрадливи” спекулации според Борисов, се дължат не само на различни сайтове, но в т.ч. и на отделни твърдения на политици от властта. „Аз съм твърдо за пълно затваряне и подкрепям изцяло мнението на специалистите“, заяви пред БНТ зам.-шефът на  НС и лидер на НФСБ Валери Симеонов. Той наля допълни слуховете. „Аз съм категорично за по-твърди мерки“, посочи той.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 04.11.2020 21:43

    Ало, ЕНП-то вижте си човека с какъв нецензурен и мутренско-престъпен език се обръща към българите. Вие правите ли така?!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

водолей

Използвайте деня, за да размислите

Използвайте деня, за да размислите и да се