Свързани новини

30.10.2020 15:02

Фандъкова грабна приза Кмет на гражданите

Видян 2894 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        
София, Павел баня и Павликени са победителите в категорията "Кмет на гражданите" в националния конкурс „Кмет на годината 2020“, съобщава Kmeta.bg.

Йорданка Фандъкова, инж. Емануил Манолов и Иса Бесоолу събраха най-много гласове за голяма, средна и малка община.

Това е приз за кмет, който е най-близо до гражданите с приемните си дни, с отчет през социални мрежи и седмични или месечни брифинги за свършеното, за най-бърза реакция на проблемите на хората и решаването им.

Имената на победителите в категорията обяви омбудсманът Диана Ковачева на церемония в София Техпарк. Тя отличи с грамоти тримата призьори.

"Стана традиция вече всяка година омбудсманът да отличава победителите в категорията "Кмет на гражданите". Доверието на хората се печели трудно и лесно се губи. Това е много престижна награда. Това означава, че кметовете, които са я спечелили, са запазили доверието на хората. Наградата дава висока оценка, но носи и много голяма отговорност", коментира Ковачева.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.10.2020 17:51

    Както си управляват в лъжа, така и си раздават наградите с лъжа. Йорданка Фандъкова освен, че с манипулации стана кмет на столицата, тя е най-лошия, компроментиран и некомпетентен кмет, с най-големи разхищения на средствата на столичани, с най-изявени корупционни схеми, водещи до ремонти на ремонтите и най-непрозрачното разходване на общинските средства - "Топлофикация" тотално е източена и де факто пред фалит, огромните средства за чистотата са пълна загадка, след като София никога не е била по-мръсна и мърлява, приятелската фирма "Софийска вода" беше наградена с анекс на тъмно с минимална печалба от 17%, каквито "дарения" други фирми нямат....мафия!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

овен

Днес ще почувствате самоувереност

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес ще почувствате самоувереност, която ще ви помогне