Свързани новини

30.10.2020 13:12

Гафът на ГДБОП с обърканата врата се размина без оставки и уволнени

Видян 1136 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Гафът на ГДБОП, които в началото на този месец разбиха по погрешка вратата на младо семейство и закратко задържаха невинен мъж, ще се размине без уволнения и оставки. Това стана ясно от думите на министъра на вътрешните работи Христо Терзийски , който днес участва в заседанието за парламентарен контрол, предаде Сега.

Министърът обясни, че по случая са допуснати дисциплинарни нарушения от страна на началник на отдел в Главна дирекция "Борба с организираната престъпност", както и от отговорник на екип. Техните имена обаче остават тайна. Била е нарушена служебната дисциплина, като са допуснати пропуски при определянето на точния адрес. След грубата грешка на ГДБОП са поднесени извинения на пострадалото семейство и е закупена и монтирана нова врата, каза още Христо Терзийски.


Освен това вътрешният министър беше попитан дали МВР е допускало подобни грешки през последните 4 години. Изненадващо Терзийски отговори, че такива не са установени за този период. Това обаче не отговаря на истината, тъй като през 2018 г. спецполицаи влязохва в новините, след като влетяха по погрешка в домовете на невинни хора в Бургас. "Чух удар по вратата. Станах веднага и тръгнах да видя какво става. Реших, че някой разбива входната врата. Когато отворих, видях мъже с черни качулки. Единият ми се разкрещя и каза да легна на земята", разказа тогава стресирана от рейда жена.

"Служителите при влизане в адреса, за който са имали съдебно разрешение, не са могли да открият в първото помещение, за което са имали информация, издирваното лице. Продължили във второ, открили го чак в трето помещение", коментира тогава  Георги Арабаджиев, бивш зам. главен секретар на МВР.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 30.10.2020 14:19

    Милиционерска солидарност.Битите бити,виновни няма,но неграмотността си остава.Дело в Страсбург,присъда за България,бай Марин и приятелите му пенсионери ще платят масрафа,пито платено.Цяла орда неграмотници,въоръжени до зъби,трошат врати, бият и стресират наши сънародници,които нямат хабер какво им се случва.Ако тази идиотска картина се разиграе в една цивилизова, европейска държава,бат Христо,днес трябваше да бъде аут от т. нар. система. Тук у нас и кьоравият вижда какво се случва,но до там!Станахме за резил, пред всички държави на Балканите и в Европа!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще