Свързани новини

27.10.2020 15:19

Ахчиева разследва кой я използва за лице на лекарство срещу паразити

Видян 2987 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Разследващата журналистка Валя Ахчиева е станала обект на измама от нелоялни интернет търговци, които я използвали за рекламно лице на хранителна добавка.
От около пет месеца съм жертва на измама. Някакво фалшиво интервю с мен, публикувано в интернет платформа, ударно се разпространява в социалната мрежа Фейсбук. С това “интервю”  аз рекламирам хранителната добавка Гермитокс, която ми била спасила живота, след като съм я била употребявала“, споделя Ахчиева.
Всичко в интервюто звучи отвратително. “Докато лекарите почти убиха Валя Ахчиева, опитвайки се да се обогатят с болестта на известната телевизионна водеща. Защо хората гният живи и умират, а никой не им помага?”, гласи рекламата.

Някакъв репортер без име ме пита за моето сериозно заболяване. Как паразити били изяли единия ми бъбрек, а лекарите гледали да изкарат пари от такива хора с инфекция от паразити и само гледали как хората умират. В рекламата се разказва, че съм прекарала три месеца в болница, как съм си помислила, че ще умра, но стар приятел от Министерството на здравеопазването ме бил спасил. Спасението било нов препарат срещу паразити – Гермитокс. Лекарите, които изпомпвали пари от мен, били арестувани и давали показания.
Подадох сигнал до ГДБОП с искане да се свали фалшивото интервю от Фейсбук. Основният домейн germitox.com е регистриран от украински гражданин с името  Сергей Кондратук. Продуктът се разпространява в целия ЕС – Италия, България, Чехия, Словакия, Полша, Румъния, Испания, Франция, Унгария и т.н. Хостингът е на американската компания Digital Ocean, която още не е отговарила на искането на ГДБОП да свали фалшивото интервю. Междувременно районната прокуратура в София образува проверка по моя сигнал за измамното интервю.


ВИЖ ВИДЕО ТУК!


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

дева