Свързани новини

27.10.2020 17:20

Липсата на машини за вота е авансово основание за касиране: Манолова

Видян 3633 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        „Обединяваме усилия за съпротива срещу кражбата на вот и изборните манипулации”, заяви лидерът на Изправи се.БГ Мая Манолова пред ТВ+. Коментарът и е по повод работната среща за честността на изборите, организирана от Отровното трио. Припомняме, че на събитието, освен движението на Мая, присъстваха и представители от Има такъв народ на Слави Трифонов , а ДБ игнорира поканата. Бившият омбудсман подчерта, че срещата не е била за обсъждане на предизборна коалиция, а обединение на организации за прозрачност на вота и изрази надежда, че към него ще се присъединят и други НПО и формации.



  “Ще осигурим наблюдатели във всички 12 хил. секции на територията на цялата страна за парламентарните избори”, стана ясно за договореното от думите на Манолова. „Ще организираме и паралелно преброяване на резултатите от изборите, които да бъдат обявени онлайн и в реално време”, закани се тя. Мая е категорична, че нито един субект не може да се справи сам с опазването на гласовете в 12 хил. секции.
Ще създадем и видеоканал, в който всеки гражданин да публикува видеа с изборни нарушения – кражба на вот, покупка на гласове, бездействие на органите на реда. Да има пълна публичност как протичат изборите и да има реални резултати във всяка една секция”, обясни председателят на Изправи се.БГ.

Никой, освен ГЕРБ не може да осигури застъпници във всички секции. Единственият начин е обединението и включването на граждани в процеса. Да събудим гражданската енергия, гражданите да дадат един ден на демокрацията и това да не е в полза на един субект”, призова Манолова.

Тя подчерта, че организациите от работната среща ще се обърнат и


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.10.2020 19:09

    ако добитъкът ,наричан гальовно народ,не си размърда задника и не отиде да гласува,дори и импулсивно и грешно, чака ни четвърто ГЕРБаво робство начело с ТИКВА.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

козирог