Свързани новини

23.10.2020 17:27

EK няма да промени позицията си за въвеждане на визи за САЩ

Видян 1913 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Европейската комисия няма да промени позицията си за въвеждане на визи за граждани на САЩ, заяви говорителят на Комисията Ерик Мамер, предаде БНР.

Вчера Европейският парламент прие резолюция, в която настоява за това заради факта, че Съединените щати все още имат визов режим за граждани на България, Румъния, Хърватия и Кипър.

Говорителят Адалбер Янз повтори думите на еврокомисаря по вътрешните работи Илва Йохансон пред Европейския парламент в началото на седмицата, че това би бил контрапродуктивен ход. Янз припомни, че Полша вече е извадена от този режим и същите перспективи стоят и пред останалите 4 страни членки.

"Четирите страни членки имат конкретна перспектива за напредък, а някои от тях са близо до изпълнение на критериите за присъединяване към безвизовата програма. И всички те искат да запазят този подход. Нито една от тях не е поискала да замрази безвизовия режим за американски граждани.  Всички те са се съгласили да продължат диалога и да работят за изпълнение на критериите", посочи Адалбер Янз.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 23.10.2020 19:32

    Всичко, което сме получили от Сатанинските Античовешки Щати за 31 години с внесената демокрация са: кораб с развалена и мухлясала царевица, „евроатлантически ценности“, скъпи чертежи за Ф16, завод за кенеЕФи в Севлиево и най-вече плана ''Ран-ЪТ'' !!! Това е нагледно доказателство какво прави зелената шума. И нека Бог да благослови Америка за Булгаристан !!!

  • 002 Anonimen 23.10.2020 19:31

    Няма как да се промениш, ако си овца. Ще те стрижат и доят, с 200 км., по думите на един известен, диалогичен шофьор на джипка!!! Ето това се нарича в ЕС солидарност и единност!!! Чичо Сам ми обеща да ни погали и да ни пази срещу заплащане. Бях на 5 години. Сега съм 35 години чаках, чаках е стига толкова!!!

  • 001 Anonimen 23.10.2020 19:30

    Когато само срещу гражданите на някои от държавите като Булгаристан, които са в политико-икономически и военен съюз в ЕС или НАТО например, се прилага визов входен режим, това вече е ДИСКРИМИНАЦИЯ ПО НАЦИОНАЛЕН ПРИЗНАК !!! При това, Булгаристан и Сатанинските Античовешки Щати са членове на НАТО !!! Сиреч, българските граждани стават, според САЩ, за войници( пушечно месо) на НАТО и "братя по оръжие" с гражданите на САЩ, но за безвизови туристи в САЩ - НЕ СТАВАТ, според управляващите в Сатанинските Античовешки Щати, за разлика от гражданите на други държави в НАТО!!! Ето това се нарича в ЕС солидарност и единност!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог