Свързани новини

23.10.2020 14:39

Сега корупционната история е за Джо, а не за Хънтър: WSJ

Видян 2076 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


По това време много консуматори на новини остават в капана зад силициевата завеса. Независимо от това продължават да се разпространяват информациите за семейния бизнес на Байдън, благодарение на изданието, основано от Александър Хамилтън през 1801 г, пише WSJ. Последната история от New York Post, която споделя обща собственост с Journal, идва със съдействието на ветеран-колумниста Майкъл Гудуин. Той цитира изявление на бизнес партньор на Байдън, който твърди, че Джо Байдън е бил замесен в ракетата за разпространение на влиянието на семейството, включително в Китай.

Г-н Гудуин цитира Тони Бобулински, бизнес партньор на Байдън. Изявлението, приписвано на г-н Бобулински, потвърждава, че противно на неговите отричания, Джо Байдън е участвал в бизнеса на сина си Хънтър и това е бизнес, в който бъдещ президент не трябва да участва. Изявлението на Бобулински, отчасти гласи:

    "Аз съм главен изпълнителен директор на Sinohawk Holdings, което беше партньорство между китайците, работещи чрез CEFC/Chairman Ye и семейство Байдън. Бях привлечен в компанията за главен изпълнителен директор от Джеймс Гилиар и Хънтър Байдън. Препратката към „Големия човек“ в много рекламирания имейл от 13 май 2017 г. всъщност е препратка към Джо Байдън. Другият „JB“, посочен в този имейл, е Джим Байдън, брат на Джо"

    Хънтър Байдън наричаше баща си „Големият човек“ или „моят председател“ и често го молеше за съвет за различни потенциални сделки, които обсъждахме. Виждал съм вицепрезидент Байдън да казва, че никога не е говорил с Хънтър за бизнеса му. От първа ръка видях, че това не е вярно, защото това не беше само бизнес на Хънтър, те казаха че са сложили фамилното име на Байдън и неговото наследство на показ.

    Разбрах, че китайците всъщност не са фокусирани върху  финансовата възвръщаемост на инвестициите. Те гледаха на това като на политическа или влиятелна инвестиция ...

    Семейство Байдън агресивно използва фамилията си, за да спечели милиони долари от чуждестранни фирми, въпреки че някои бяха от контролиран от комунистите Китай.

Ако е вярно, че Джо Байдън приема плащания за влияние, включително от китайски субекти, тогава той трябва незабавно да се откаже от президентската надпревара. Но пресата до голяма степен не проявява интерес към разследването на тази история. Днес Джейсън Лемън от Newsweek положи усилия и пише:

    Newsweek се обърна към предизборния щаб на Джо Байдън и адвоката на Хънтър Байдън за коментар, но те не отговориха.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

 Министърът на отбраната на страната Луис Петри след среща със заместник-генералния секретар на ръководения от САЩ военен блок Мирча Джеоана

Аржентина иска да стане партньор на НАТО

Аржентина официално поиска от НАТО да я ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

овен

Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на близките

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Денят обещава подкрепа и разбиране от страна на