Свързани новини

21.10.2020 16:14

Как се назначава неюрист за глав.прокурор или оплитането на Байдън в олигархичната мрежа на Бурисма в Украйна

Видян 5980 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Ахилесовата пета в кампанията за президент на Джо Байдън – връзката на сина му Хънтър с украинската компания, а всъщност кипърска офшорка Бурисма, всъщност тръгва от кампанията на Хилари Клинтън за миналите избори. Тя получава дарение от 32-ия по богатство украинец Николай Злочевски, който е принуден да го направи, за да има американско лоби, което да го спаси от преследването на тогавашния президент Порошенко. Защо? Злочевски е бившият екоминистър на сваления киевски президент Янукович, който 2 г. му е и заместник-шеф на Съвета за национална сигурност по икономическите и социалните въпроси. Докато е в мандата си той дава на своята фирма Бурисма всички концесии и лицензи за добив, които си харесва. Най-апетитната от тях е за шистов газ край Славянск в епицентъра на гражданската война с Донбас, където прогнозните са запаси са невероятните 3,6 трлн.куб.м синьо гориво или нуждите на България за 1000 години! Тези богатства трябва да бъдат спасени.
На един рожден ден, на който попада като дарител като кандидатката за президент на Демократите, Злочевски се запознава с Хънтър Байдън – сина на тогавашния вицепрезидент Джо Байдън. И веднага му предлага нещо неустоимо – срещу 150 000 долара месечно – 50 000 официална заплата плюс бонуси, да бъде негов мост с Белия дом. Хънтър, който е човек на живота в стил наркотици, секс и рок-енд-рол – снимките от оргиите му обиколиха света, се съгласява.И урежда среща на баща си – вицепрезидента, с новия украински приятел.



Байдън убеждава колегата си държавен секретар, като ресорен по темата, да се обади в Киев на президента и да поиска уреждане на проблема на фирмата, в чийто борд Хънтър влиза, заедно с голямата дъщеря на украинския собственик, с бивш топшеф на ЦРУ, ексбанкер, с президента на Полша на ръба на вековете Александър Квашневски. Обаждането, което беше публикувано като запис, не довежда до нищо, освен, че съветник и близък на Кери също влиза във въпросния борд, където работа не се върши, но пък пари


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 21.10.2020 21:20

    Байдън не е въвлечен в коруционна схема, защото върхушката на демократите е корумпирана отдавна, започвайки от корупционната им подчиненост на военно-промишления комплекс, глобалните корпорации и т.н., до дребните укрински случаи.

  • 003 Anonimen 21.10.2020 18:35

    свързани свински черва!! хикари - клирали , байдановци, трамповци , , всички са "ориентирани" само и само да правят пари за америка и американските фирми!Те са и назначени от тех!!! А в "низависимите" държавици" епълно с буклучи които слушкат , иначе - следващийо от списоко и т.н. и т.н.! Туй хукраина, булгаристан, кикиргостан,бабулстан и т.н. А и " големите" управници" от германия , италийото и т.н - слушкат , но и си прокарват интересо националния - по малко иполека , за да се разсърди ЧИЧОТО!!

  • 002 Добри Божилов, писател "Задругата", "Заветът" 21.10.2020 17:19

    Както изглежда, и корона-вирусът стои и чака да види резултатите от изборите в САЩ. Ако победи Доналд Тръмп, това ще е краят и на вируса, и на истерията около него. Научно погледнато, въпросът вече е решен. Имаше твърде много територии, които не взеха никакви мерки. И там не настъпи масов мор. На държавно ниво, такива бяха Швеция и Беларус, но на локално тестове имаше навсякъде. Циганските гета в България например трябваше да са измрели, ако вирусът беше опасен. Също - негърските в САЩ. Нищо подобно не се получи, смъртността е ниска. Всъщност, наблюдаваме научен експеримент по масово глобално наблюдение на един грип. Ще го наблюдаваме с години, след това ще имаме ценни научни данни. Ако обаче победи Байдън, очаквайте ескалация на истерията, масови затваряния на държави, може би дори - военни операции. Корона-вирусът се оказа една доста изгодна измама за фармацевтичната индустрия, но не само за нея - за политическата индустрия най-вече, която се чудеше как да отнеме демократичните права на гражданите. А "демократите" в САЩ са именно флагманът на новата диктатура. Та с дядо Байдън, очаквайте нов изгрев на герои като ген.Мутафчийски, униформи, камиони с трупове и трилиони за нови ваксини. Всички заедно с вируса чакама 3-ти ноември.

  • 001 Anonimen 21.10.2020 17:18

    ‘OCTOBER BOMBSHELL’ EVIDENCES COVID-19 GLOBALIST PLOT https://medicalveritas.org/october-bombshell-evidences-covid-19-globalist-plot/

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!