Свързани новини

21.10.2020 12:13

Не носят маски никъде и няма локдаун в Швеция, 1 починал С К19 при 20 на ден у нас

Видян 34549 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Лъжливи публикации у нас разпространяват невярната информация, че в Швеция има наложена национална или локална карантина. Това не е вярно, както показаха репортажи на всички световни телевизии. Властите препоръчват на хора или кметства, които смятат, че има напрегната ситуация с коронавируса, да помислят дали да не се изолират, но НЯМА НИЩО ЗАДЪЛЖИТЕЛНО. Само препоръчителни са и маските на закрито – за открито там никой не говори. На практика обаче, нито в транспорта, нито в търговските центрове, които работят на пълни обороти, могат да се видят носещи подобни предпазни средства, още по-малко ръкавици, освен в изключително редки случаи. Швеция е единствената страна в ЕС, която няма ръст, а е почти на нулата на новозаразени – движат се около 20-30 при почти двойно на нашето население. Както е единствената, която пролетта не въведе т.нар. локдаун – пълно затваряне. Във вторник в Швеция обяви 1 починал С Коронавирус19 при 20 в България. При спазена пропорция в населението, при нашата смъртност, трябваше да бележат поне 30-35 починали и над 1500 заразени дневно.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Гост отговаря на гоуст т. е. интернет талъсъм 30.10.2020 23:38

    Цифрите талъсъме си ги извадил от някъде където не е на слънце а аз съм тук в Швеция и гарантирам не са верни. Упражнявай си дебата в кръчмата а не на места където четат много хора.

  • 001 Ghost 25.10.2020 16:56

    Обичам журналисти, които ЛЪЖАТ! Сдеднодневните НОВИ случаи в Швеция са между 1200-1500 дневно! Броят на починалите е нисък - 1 до 7 души дневно, благодарение на високото равнище на медицината там. И това, че НАЙ-НАКРАЯ взеха сериозни мерки. Общо починалите от началото на пандемията в Швеция е 5933 души! В България - 1084.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

стрелец