Свързани новини

20.10.2020 10:36

Сенатор: ФБР да разследва Байдънови

Видян 2132 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сенаторът републиканец Рон Джонсън призова в канала на Fox News Sunday Morning Futures ФБР да отговори на въпросите относно срещата между бившия вицепрезидент Джо Байдън и висш служител от украинската енергийна компания Burisma.


Според Джонсън в деня след публикуването на доклада за Украйна са се свързали с ФБР, за да се установи дали тази история е вярна. Но от там не са им дали никаква информация.


„Така че вчера изпратих ново писмо, защото ФБР е длъжно да ни информира, ако вярват, че това е руската дезинформация, трябва да дадат опровержителен брифинг и да ни разкажат за това, и ако например пък вярват, че информацията, която ни е предоставил подателят на сигнала, е измамна, което също би било престъпление, и ФБР трябва да ни го каже. Така че ние се опитваме да преценим какво знае ФБР и откога го знае, но по-големият въпрос наистина е, ако са разполага с тази информация и това са истински имейли, и това вероятно ще разкрие още куп неща, които биха били от голямо значение за делото за импийчмънт? Прикриват ли се неща само защото Хънтър Байдън може да е замесен в работи, които също може би трябва да бъдат разследвани и евентуално осъдени? Имаме ли две системи на правосъдие, една за демократите и една за републиканците, една за връзкарите срещу друга за останалите американци, това наистина е по-големият проблем тук? "


Джонсън добави: „Това не е стандартно разследване, при което, ако ФБР не повдигне обвинение срещу някого, всичко остава поверително. Това е нещо, което, както говорихме, е свързано с националната сигурност и ако има престъпна дейност, която може да бъде обвързана с Хънтър Байдън или неговите бизнес партньори, или дори евентуално с други членове на семейство Байдън. Тъй като някои от тези имейли показват, че Джо Байдън е бил напълно наясно, че взема 10% намаление или изисква 50% от заплатата на членовете на семейството си, това трябва да се знае, преди американците да отидат до урните. "



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

към хороскоп хороскоп

стрелец

Последвайте интуицията си

Ако днес почувствате необходимост да се оттеглите и