Свързани новини

19.10.2020 10:53

Спечелих битката с гиганта Трейс: Общински съветник

Видян 2948 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Спечелих битката с гиганта Трейс
и дарих 14 хиляди лева за децата на България, съобщи общинският съветник в София от ДБ Иво Божков. Ето какво сподели той във Фейсбук:
"Преди година и половина, строителната фирма Трейс заведе две дела срещу мен на обща стойност четвърт милион лева - за това, че чрез мой фейсбук статус съм повлиял на българската борса, следствие на което акциите им са спаднали и са изгубили милиони. Фирмата атакува мен персонално, както и други 12 големи и малки български медии.
Защо мен? Както много от вас знаят - не си спестявам критиките към никой и публично разобличавам некачествените ремонти в София. Смъртта на 20 души край Своге преля чашата не само за мен, но и за прокуратурата, която най-после се престраши и започна повдигането на обвинения за престъпления довели до смъртта на 20 невинни българи.
В началото се уплаших и разбрах защо този тип сплашване работи. Колкото и абсурдно и обречено да беше обвинението срещу мен, всеки българин знае, че у нас можеш да получиш всичко срещу пари. Изправен пред Голиат, веднага виждаш как може да ти взимат имуществото и да станеш длъжник на мултимилионна корпорация.
За това се обърнах към всички граждани за подкрепа и кураж в тази битка. За финансова, но най-вече морална подкрепа. Защото парите нямат никакво значение, когато знаеш, че с теб са нормалните и обикновенни български граждани. И за два дена събрах 13 617 лева за делото, като обещах следното:  След като спечеля това абсурдно дело и задължа разходите по него да ми бъдат върнати, ще даря обратно всички получени от вас пари, за важна кауза свързана с бъдещето на България - децата.
Човекът, който заслужава най-голямото ми уважение е адвокатът ми Адриан Мурлиев. Млад достоен българин, който за разлика от изтърканите по медии имена на правозащитници, доказа, че застава до мен не заради хонорара, а заради правдата. Не само застана до мен, но и реши да дари 1000 лева от неговия хонорар към общата събрана сума и така вместо 13 617 лева дарих 14 800 лева за българските деца. След близо година съдът постанови, че предявеният от Трейс иск е недоказан и неоснователен и следва да бъде отхвърлен изцяло.

 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.10.2020 12:20

    Господ здраве да ви дава и сили за още много добри дела!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

везни

Приятелските чувства ще надделеят над любовните

Приятелските чувства ще надделеят над любовните и