Свързани новини

19.10.2020 09:25

НАП погна рекламодателите на Диков, Кулезич и Береану

Видян 24696 пъти | Коментари 4
Гласували 4 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Телевизия Евроком получи писмо, в което от НАП се настоява да бъдат изредени подробно рекламодателите в предаванията на Сашо Диков, Люба Кулезич и Владо Береану, които са известни със своята опозиционност. Въпреки че клиповете могат да бъдат видени от всеки на екрана, не са тайна, а също са част от блокове, които вървят не само в тези рубрики. По същия начин дори в ревизионните актове на агенции, рекламиращи в 19 минути, ясно е изписано „вестникът” и „издаването на вестника”, не счетоводни аргументи, както би следвало, ако работеше администрация, а не бухалка, като мотив за несекващите 4 години без 2 седмици репресии срещу медията ни. Законовият срок за ревизия е 3 месеца, плюс възможност за удължаване с 2. Явно такъв е отговорът на властта на критиките в доклада на ЕК и в резолюцията на ЕП от последните дни за натиска върху малкото останали свободни медии.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 19.10.2020 19:34

    ПОТРЕСТ ЕТО ТОВА Е ПОРЪЧКА ТРЯБВА ДА ЗАЩИТИМ ЕВРОКОМ

  • 003 Anonimen 19.10.2020 19:28

    ПОТРЕИС ЕТО ТОВА Е ПОРЪЧКА ОСТАВКА!!!!!!!!!!!!!

  • 002 Anonimen 19.10.2020 16:29

    Гешев,смъкни си каскета,сложи очилата и влез в сайта ПИК,тв-"Европа",тв-"Канал"-3,сайта "БЛИЦ" и започни яростна проверка,за да ти повярват българите,че мериш с един аршин.Управляващата партия си купува сайтове,телевизии,вестници,бюлетини,но никой не реагира.

  • 001 Anonimen 19.10.2020 15:30

    Не случайно Борисов налива непрекъснато десетки милиони за заплати и бонуси на поръчковата си бухалка въпреки, че проспаха успешно 20-ина милиарда несъбрано ДДС и ощетиха фиска, което отиде там където трябва и изтичането на личните данни на 5 милиона българи, независимо, че ЕП пуска дириктиви и резолюция за защита на л.данни. Във всяка друга държава щеше да има поголовна сеч до кокал, сериозни наказания и затвор, тук напротив, възнаграждават се подобаващо и израстват кариерно!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

дева

Служебната работа ще бъде толкова много

Служебната работа ще е толкова много, че няма да имате