Свързани новини

18.10.2020 20:50

Нещастни 4 точки за седмица отметна парламентът

Видян 1514 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

         4 точки съдържаше целият дневен ред на парламента миналата седмица, разказват депутати от опозицията. Това вероятно е послучай наново увеличените от 1 октомври заплати на народните представители, които май с много труд се заработват. Припомняме, че уж причината ГЕРБ-ОП-ДПС да не искат разпускането на НС и предсрочни избори беше, че Събранието имало много работа да върши и не сме можели без него. А не се е събирала дори противоконституционната комисия за промяна на Конституцията, която уж щеше да е приключила работа до 2 ноември. Напомняме също, че Народното събрание можеше поне да уплътни програмата си като избере нови председатели членове на органите с отдавна изтекли мандати. Начело е любимият КЕВР, който е в нелегалност от 2 април – повече от половин година. В това число е и Комисията за защита на потребителите, чийто мандат изтече още през март, но пък изненадващо заплатите там бяха вдигнати с 30%, защото нищо не вършещите й членове били „на първа линия”, а те дори не са на първия етаж в сградата си на пл. Славейков. Очаквайте разкрития за председателя Маргаритов тези дни от нас. И все пак, рекорд по нелегално управление има във възловата Агенция за ядрено регулиране, където ръководството е прескочило мандата си вече над 2 години.


Снимка: БГНЕС



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 тотално падение 19.10.2020 07:53

    С толкова неграмотно и корумпирано мнозинство и ръководство на НС и никакво обществено доверие толкоз. Може и да са 4 точки за седмица, ама колко лобистки и вредни поправки между другото са прокарани....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

везни