Свързани новини

18.10.2020 20:10

Борисов гали крави и се хвали с раздадени милиони

Видян 1941 пъти | Коментари 1
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Бойко Борисов посети кравеферма заедно с министрите на земеделието и финансите Десислава Танева и Кирил Ананиев, както и зам.-регионалния министър Николай Нанков. Премиерът се похвали на живо във Фейсбук, че 70 млн. лв. са изплатени на фермите по извънредна мярка за подпомагане заради Covid-19. Премиерът се възхити от модерната техника, която се използва в земеделското стопанство. "Това ли са тракторите? По-голям е отколкото от мен !", отбеляза министър-председателят и продължи: "Представи си онези хора... на времето... Белчо и Сивушка... как са орали браздата?" Заключението на премиера идва на фона на до голяма степен немодернизирано селско стопанство у нас, изтъкнаха работещи в бранша. Фермерът от своя страна разказа, че обработва 15 хил. декара и отглежда 400 крави за месо и мляко.


 "Понеже Деси от вчера ми казва, че 106 млн. са отишли за подпомагане на селското стопанство...", попита го премиерът, на което министър Танева уточни: "Той има 9000 лв., преведени по мярка Covid по Програмата за развитие на селските райони".


 Никой освен фермера не беше сложил предпазна маска. Всъщност земеделците отчитат, че изплащането на въпросните помощи много се е забавило, трябвало да стане още през юни.Министрите продължиха да отчитат на глас как са подкрепили земеделските стопани, докато Борисов използва случая да погали една крава.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 19.10.2020 07:48

    След като приятелят му Гергов е бил свинар защо пък Борисов да не стане кравар?! И физика има, и мерак за работа има, и е як като бивол, и ще види как се изкарват парите, които раздава от джипката безразборно и как се гледат животните, които многократно в продължение на години избива

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

водолей