Свързани новини

16.10.2020 11:16

Душманите, искащи оставката на Караянчева, са по-лоши от нея: Марешки

Видян 1233 пъти | Коментари 2
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„От ВОЛЯ не сме защитавали Цвета Караянчева , напротив. Всеки човек има своите слабости, прави грешки, най-вероятно и при нея е така. Кои обаче са тези душмани, които искат оставката ѝ. Ние показахме, че настояващите за това са по-лоши от нея.Това изказване беше не да я защитаваме, а да кажем, че ако трябва да махнем Караянчева, за да дойде Вигенин или Нинова – ние сме категорично против. Не го позволихме”. Така в студиото на „Здравей, България” лидерът на ВОЛЯ Веселин Марешки коментира дебатите около гласуването на оставката на Цвета Караянчева.


От председателите на Народното събрание, които помни от предишни години, Марешки посочи, че Караянчева стои по-добре от всеки един от тях. „Като административен ръководител считам, че тя е човек, който може да потушава напрежението и да води работата на Парламента”, допълни лидерът на ВОЛЯ.


Според него по време на дебата са се чули „страшни неща”. „Не е приятно някого да го плюят”, добави Марешки.


Съдебните обвинения срещу себе си той коментира така: „Получавам бизнес и политически удари заради дейността ми срещу корупцията и исканията за справедливост в България. Нарочват ме бизнесите като модел за ограбване на страната, срещу които скачаме. Нарочват ме и политическите ми опоненти. Говори се, че съдът е на „Демократична България”, смята той.


Въпреки получените, присъди Марешки беше категоричен, че се чувства достоен да бъде зам.-председател на Народното събрание.


„Атакуват ме Вигенин, Нинова и някакъв Кутев. Той ми отправя и лични заплахи. Крещи ми „ще видиш ти какво ще стане”. Предупреждавам го обаче, че няма да му позволя да го прави”, обясни лидерът на ВОЛЯ.


 




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.10.2020 14:40

    Весо тъпото,счупи всякакви бариери и стигна най долното дъно на ямата за класически простаци.Предполагам,че много прости са били избирателите които са пратили това невежество в 44-тото НС!Глистей от вмирисана тиня,това са зависимите хора в живота въобще.Този диша пръднята на Боко четири години,но доблестен български съдия,го осъди на четири годишен затвор,където със сигурност ще му повредят някое отверстие.Това тъпо нещо,ако не злослови по адрес на Нинова,то със сигурност ще спомене президента Радев,за да се хареса на началникът си от Банкя!

  • 001 Anonimen 16.10.2020 13:21

    Корумпиран престъпник, държан на къса каишка за поръчки!!! Този парламент ще се запомни с унизително ниския рейтинг, равносилен на нелигитимност заради плеядата прости, неграмотни, арогантни, алчни, корумпирани и престъпни депутати, родили купища лобистки закони във вреда на обществото, което ги е изпратило да работи за тяхното добро. На такъв парламент идеално подхожда такъв Председател и такива заместници!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

стрелец