Свързани новини

16.10.2020 09:26

Цвета дарила и стари календари, освен килимите 3та ръка, похвали се сама (ВИДЕО)

Видян 3463 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Не само килими, а и много други неща се даряват, разкри в предаването "Лице в лице" председателят на парламента Цвета Караянчева. Повод бе нашумялото неотдавна дарение на стари килими от Народното събрание за театъра в Кърджали - градът, от който тя е избрана.

Запитана, обидили ли са се хората заради дарението на стари килими, тя отговори: "Вижте, това са абсолютни битовизми. Има процедура в Народното събрание, не аз съм я въвела, много отдавна е. Имаме вещи с отпаднала необходимост и ако някое учреждение пише писмо, събира се комисия, тя решава дали отговаря на условията и му разрешава да дойде и да види - има мебели и други работи. Идва, избира си и се подписва протокол. Това е практика, дарили сме компютри в Бяла Слатина за над 6000 лева, на Министерството на социалното подпомагане също дарихме брошури, календари - да, бяха от стари години, но бяха с прекрасни пейзажи и те ги раздадоха на старчески домове. Това трябваше ли да го изхвърлим? Това, че директорът на театъра е решил да благодари и понеже съм от този избирателен район, то стана тема световна. Това е практика. Сега във Военната академия във Велико Търново също са подали молба за мебелировка. Тези неща стоят в склада и след време ще ги изхвърлим или нарежем. По-добре да се ползват".


ВИЖ ВИДЕО ТУК!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 18.10.2020 18:45

    Народното Събрание има бюджет от 80 мил.лева за година.Годината има 54 седмици.Значи харчат по 1.5 милиона на седмица или повече от 200 хил.на ден. Честито и да не забравите да събирате пластмасови капачки за ковьози.

  • 003 Петров 16.10.2020 12:30

    Тая що не вземе да се дари някъде на някого та да ни отърве от резила .

  • 002 абсурдистан 16.10.2020 11:05

    Тази ПКП заедно със заместниците си и мнозинството от управляващите до такава степен компроментираха НС, че който и да влезе след тях, ще е по-добър. Срам е тази нагла, проста и невъзпитана жена до стои до имената на другите Председатели на НС. До там ни докараха, че да ни натресат това нещо за №1 в държавата, да му плащаме огромна незаслужена заплата и до живот материални стимули като бивш Председател!

  • 001 Anonimen 16.10.2020 10:38

    Някои човеци,се раждат дебили и нищо не е в състояние да ги облагороди.Това е заболяване,което в определени етапи,е по опасно от КОВИД-19!Казват ти пред националната аудитория,че си проста пу.ка,че не ставаш за нищо,пускаш пердето и продължаваш.Така и стори "наша"Цвета!Всеки ден,тази набива в "ковчега" на герберите по един дебел пирон.Нинова "желаеше" отстраняването й с половин уста.Тя мислено искаше оставането на тази на най високия пост в държава,за да може от най високото място да компрометира всеки Божи тен Борисов и неговата партия!Иначе,Цвета да е жива и здрава.И тя иска да е като нормалните хора,но явно не й се отдава.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

стрелец