Свързани новини

16.10.2020 09:25

Срамен парламент с логичен председател: Слави

Видян 2947 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна
"Цвета Караянчева е логичният председател на това Народно събрание. Тя е като негово рекламно лице. Нейните качества или по-скоро липсата на каквито и да било качества, характеризират съдържанието на сегашното Народно събрание. Обективно, то е най-срамното, съществувало някога. Така че, не ви ли се струва странно, че този парламент иска да махне своя председател? Те са си като дупе и гащи. Или по-скоро като ПКП и гащи. Така че, цялата тази срамна история трябва да приключи изцяло. И максимално бързо. Не само председателя на Парламента , а и цялото Народно събрание трябва да си отидат веднага", реагира на драмата с кърджалийската мъченица и др. Слави Трифонов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 16.10.2020 11:43

    Патицата по Пекински Цвета КараВИЕТНАМчева, да слага ролките в косата, да облича пеньоара и да сяда на пейката пред блока !!! Всички си мислехме, че Цачева е най -тъпата председателка на излишното Народно събрание, ама тая Цвета КараВИЕТНАМчева е три пъти по- тъпа и от нея !!!!

  • 003 Anonimen 16.10.2020 11:43

    Такова катастрофално падение като днешното заседание на парламента надминава всякаква сатира и гротеска. Грозна обида за парламентарната институция и демокрацията в световен мащаб. Вместо да се обсъждат идеи за благото на нацията, в народното събрание се изливат крайно неадекватни, несъстоятелни, инфантилни и нецензурни битови брътвежи и евтини клюкини. Ниво, по-ниско и от детска градина. А какво правим ние? Смях вместо огън. Статукво вместо дъно. Кочина вместо нация!!! Слава Герберистану !!! Героям слава !!!

  • 002 кочина 16.10.2020 10:51

    А какво да кажем за заместниците на ПКП, които са от управляващата ОПГ?! Това е за рубриката "невероятно, но факт".

  • 001 Валентин Христов 16.10.2020 09:50

    Г-н Трифонов,ако не беше протеста на младите и образовани хора в България,сега вече щяхме да сме отново затворени,не че няма да се опитат отново,но само с този начин на поведение няма да се случат нещата.Чакаме избори,от вас и такива като вас зависи контрола на изборите,както и от многото Българи в чужбина.Призовавам всички Българи в чужбина да се вънат в деня на изборите,когато и да са те,какво и да им струва това,за да махнем тази омразна власт,в противен случай,решение няма да има дъго време в България.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

рак

Интуицията ви ще бъде особено силна днес

Интуицията ви ще бъде особено силна днес, което ще ви