01/03

Свързани новини

14.10.2020 14:55

Мъж хвърли банкноти от 500 евро по главния прокурор

Видян 6484 пъти | Коментари 4
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Мъж, присъстващ на изслушването на главния прокурор от правната комисия на НС, хвърли по Иван Гешев фалшиви банкноти от по 500 евро с лика на Бойко Борисов. Това бе явна препратка към фотосите с чекмеджето на премиера.
„Надявам се, че обективните журналисти ще отразят обективно това събитие. Не разчитам на тези, които питаят обич към прокуратурата, но беше забавно. Това показва нивото на политическа култура и на реалните цели на хората, които седят зад определени процеси в България", коментира Иван Гешев.



Снимки: Юлия Лазарова (Дневник)


 


 


Михаела Катеринска (Сега)



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 15.10.2020 18:23

    И каскета и ПКП са тотални гьонсурати и непокизи

  • 003 Anonimen 15.10.2020 09:26

    банка за стволови клетки https://www.future-health.bg/

  • 002 Стефан Стефанов 14.10.2020 17:06

    Да не оставяме Каскетурата самотна в борбата И с корупцията, а да И помагаме кой с каквото може! Ето, например, г-н Стефан Стефанов (практикуващ адвокат и доскорошен дългогодишен преподавател по право в СУ "Св. Климент Охридски") вече е на разположение: "Гледам го сега главният прокурор и се чудя дали да му дам поле за изява? Много го харесвам и ще му дам подсказка. През 2012 г. в Пловдивския съд имаше едно много интересно дело. По делото имаше едно СРС, в което се говореше за един високопоставен пловдивски магистрат, който бе поискал шестцифренна сума за да оправи едно дело. Магистратът бе описан като *пълен, с очила*, а и името му се споменаваше. Прокурорът по делото потвърди пред съда, че се чуват имена и шестцифрени суми и каза , че се касае за *ОПГ*, така е записано в протоколът. Съдът веднага засекрети делото без да постанови това в протокола. По интересно беше едно ВДС. На видео файл се виждаше как високопоставеният магистрат си иска сумата от един осъден на тринадест години затвор. Файлът беше правен в някакъв ресторант. Виждаха се осъденият, баща му и магистратът. Когато делото стигна до ВКС съдиите Мавров и Имова разпоредиха доказателствата по делото да бъдат унищожени. А дано, ама надали. Чудя се сега какво ще стане ако някой вземе та изпрати *унищожените доказателства* на президента или руският посланник ? Сега трийте и размазвайте, господин главен прокурор!"

  • 001 Журналист замери Гешев с ”банкноти” от 500 евро с лика на Борисов /видео и снимки/ 14.10.2020 16:47

    Кадри от видео на живо от изслушването https://www.facebook.com/yuri.tsvetkov.754/posts/851799008896429 Журналист, присъстващ на изслушването на главния прокурор Иван Гешев в Народното събрание, го замери с ”банкноти” от по 500 евро, на които се вижда ликът на премиера Бойко Борисов.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

дева