Свързани новини

14.10.2020 10:50

Дариткова: С какво право БСП иска оставката на Караянчева

Видян 2437 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

С какво право председателят на "БСП за България" иска оставката на г-жа Караянчева , тъй като в този мандат под нейно ръководство ПГ на БСП системно руши авторитета на това Народно събрание".Това каза председателят на ПГ на ГЕРБ д-р Даниела Дариткова в декларация от името на група, предаде Фокус.

"Винаги съм твърдяла, че както ние по Конституция сме представители на всички български граждани., така и авторитетът на Народното събрание, е ангажимент на всички народни представители. С какво право председателят на "БСП за България" иска оставката на г-жа Караянчева, тъй като в този мандат под нейно ръководство ПГ на БСП системно руши авторитета на това Народно събрание", каза Дариткова.

"Какъв авторитет да има това Народно събрание след като три месеца бяхте в нелегалност и отсъствахте от заседанията на парламента. Какъв авторитет искате вие да допринесете да се създаде на това Народно събрание след като опозицията смята, че е ненужна за парламентарната дейност? Какъв авторитет искате да има това събрание след като в момента не участвате в заседанията на председателския съвет, след като сутрин се криете по ъглите на Народното събрание и идвате тук да се регистрирате само за да прочетете някоя декларация и да си осигурите надницата за деня", каза още Дариткова.

Според нея това е знак срещу демокрацията.

"Чувала съм изказването, демокрацията много ви е отнела. Явно за тези 30 години не сте разбрали, че демокрацията изисква освен управляващи, да има конструктивна алтернативна опозиция", посочи д-р Дариткова.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 14.10.2020 11:10

    Дариткова става по-смешна и жалка дори от ПКП. Фактът, че това НС напълнено с калинки, клиенти и откровени неграмотници приема непрекъснато и в бърз ход нелепи и в ущърб на обществото закони е съвсем достатъчно. А унизително ниския рейтинг на НС говори, че той просто е нелигитимен и не трябва да функционира повече!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

водолей