Свързани новини

13.10.2020 10:45

ГДБОП би 4-мес. бебе

Видян 4523 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

    Въоръжени от ГДБОП са нахлули на грешен адрес в блок в столичния квартал Левски миналата седмица. Антимафиотите разбили вратата на апартамент, били и арестували семейство с 4-месечно бебе, което няма нищо общо с издирвана престъпна група.
Във вторник сутрин потърпевшите от  спецакцията разказаха как служителите на МВР са нахлули в домовете им. Те твърдят, че са бити и обиждани. През цялото време полицаите им викали "Боклуци". След като се разбрало за грешката, спецполицаите са се изнесли набързо от апартамента, без да се извинят. Малко по-късно при стресираните хора дошъл един от началниците в ГДБОП, извинил се и оправдал грешката с навигацията".
  "Събудих се" сутринта в шест без пет от голям трясък, от бутане по външната врата и се показах на прозореца и попитах: "Какво става, кой бута?". И един господин се показа и вика: "Тихо, госпожо, ние сме от ГДБОП". И аз викам: "Къде отивате, кой търсите?". И той вика: "Тихо, тихо, срещу вас отиваме", разказа Десислава Крумова. Тя се опитала да им каже, че там живеят дъщеря ѝ с четиримесечното си бебе, но никой не ѝ обърнал внимание.
Полицаите с качулки и автомати влезли в жилището и арестували мъжа. Малко по-късно разбрали грешката си и го освободили. Но междувременно на протестите му и на тези на Крумова отговорили с нареждане да мълчат и ги нарекли "Боклуци".
"На нас ни викаха: "Боклуци, млъкнете! Телефоните дайте, телефоните дайте", разказа Крумова. Тя


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 13.10.2020 17:04

    тия ,мутре не мое да бият.Затова бият бебета

  • 003 Пфу! 13.10.2020 15:31

    А тия джандарите искат да им се улвеличат бюджетните заплати с 30%, нали?! Сега получават 2-но и 3-но повече от един лекар със специалност и от един учител в гимназия! Трябва да се премахне ранното пенсиониране на ВСИЧКИ служители под пагон и заплатите им да не са по-високи от средната бюджетна чиновническа заплата! Ако не им се нрави (и без това сме с най-много джандари и военни на глава от населението) - да заминават в мутро-криминалния контингент, от където БОКо ги довлече в МВР и отчете, че е ликвидирал престъпността, като я назначи на държавна или общинска служба! А караПрас иска да напълни войскта с тях! В нео-комунистическа Б-ия ВСЯКО престъпление (АБСОЛЮТНО ВСЯКО) е с участието или ръководството на бивш или действащ шапкар под пагон!

  • 002 Anonimen 13.10.2020 14:03

    Elitni profesionalisti, za drugite ne pitai....

  • 001 Anonimen 13.10.2020 11:43

    Съд за милионн до дупка.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Възрастна дама иска да паркира колата си. Намества се между колите и блъска предната кола. След това блъска и задната.

Към нея бавно се приближава полицай и пита вежливо:

- Мадам, по слух ли паркирате?

към хороскоп хороскоп

лъв