01/02

Свързани новини

12.10.2020 13:50

Кейт Уинслет става бг фараонката Ружа във филм

Видян 4201 пъти | Коментари 1
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Носителката на Оскар Кейт Уинслет ще играе ролята на българската фараонка Ружа Игнатова, завлякла инвеститори със сума между 4 млрд.долара и 5 млрд.евро според различните калкулации, които не са завършени. Както 19 минути писа многократно тя изчезна необезпокоявана с лоу кост полет от София до Атина, въпреки че нашите служби уж я издирваха по поръчка на своите колеги от САЩ и Германия.
Сценарият за бъдещия филмов хит е на една от пострадалите от схемите на Ружа. Fake! се базира на книгата на Джен МакАдам, която описва участието си в схемата OneCoin. МакАдам, която ще бъде и изпълнителен продуцент на филма, губи 300 000 долара в пирамидата на Ружа Игнатова.
Изданието Deadline, което съобщава новината я нарича „една от най-големите измами на този век”. Филмът ще бъде заснет и продуциран от холивудския гигант Метро Голдуин Майер, съобщава още шоубиз медията.
Все още не е ясно дали Кейт Уинслет ще потвърди участието си окончателно, това е в процес на изчакване от страна на продуцентите, които са я поканили да се превъплъти в ролята на българката. Проектът е в началния си етап на пред-продукция и пълният актьорски състав не е уточнен.
Сценарист и режисьор на лентата ще е Скот З. Бърнс, който нашумя с политическата си драма The Report.
Бърнс е работил заедно с Кейт Уинслет във филма Contagion на режисьора Стивън Содърбърг. Тази лента придоби особена популярност в началото на годината, тъй като почти пророчески описваше свят обхванат от пандемия.
Fake! обаче е посветен на родената в София българка Ружа Игнатова. Тя се оказва на върха на глобална пирамидална схема с крипто валутата OneCoin, след като преди това е директор на инвестиционния фонд на премиерската половинка Цветелина Бориславова. Сигурно заради това, макар вече осъдена в Германия и преследвана от нейните служби и американските, тя не


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

козирог

Погрижете се и за собствения си просперитет

Погрижете се и за собствения си просперитет. Денят е