Свързани новини

12.10.2020 09:25

Тръмп: Джо кашля лошо, а имате имунизиран президент

Видян 1555 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна



Американският президент Доналд Тръмп заяви, че вече е "имунизиран " срещу Covid-19, ден след като неговият лекар обяви, че няма риск да предаде вируса. Милиардерът даде отрицателен тест и наложената му карантина беше вдигната седмица, след като му беше определена.
"Изглежда съм имунизиран, не знам, може би за дълъг, може би за кратък период, може би за цял живот. Наистина никой не знае, но съм имунизиран", заяви Тръмп в телефонно интервю за Fox News. Напомняме, че лек коронавирус, какъвто изкара президентът, според учените гарантира поне половин година без проблеми, а тежката форма – 2 г. имунитет, както и първата в света руска ваксина.
Тръмп намекна също, че неговият съперник за президентския пост може да е болен. „Ако погледнете Джо, той кашляше ужасно вчера... Не знам какво означава, но пресата не говори много за това“, заяви Тръмп. Байдън попада в най-рисковата група, защото е на 78. Тръмп е 4 години по-млад. Според учените на всеки 6 години повече, опасността от летален изход с К19 се удвоява.
"Имате президент, който е имунизиран (...). Днес имате президент, който няма нужда да се крие в мазето като опонента си", заяви Доналд Тръмп, визирайки кандидат-президента на демократите Джо Байдън, съобщава АФП.
Предизборният екип на Джо Байдън публикува ежедневно резултатите му от теста за Covid19, които досега са били винаги отрицателни, отбелязва АФП.
Тръмп отказа виртуални дебати на 15 октомври с Байдън. Демократът настояваше за тях, след като последната среща със съперника му вкара президента в болница. Идващите дебати са за външната политика и се очакваше те да донесат предимство за Байдън, но рейтингът на Трмъп спечели от заразяването му и бързото оздравяване, представени като победа на кандидата за втори мандат в Белия дом.




 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

козирог