Свързани новини

08.10.2020 15:36

US разузнаването: Хилари измисли „руската следа на Тръмп” заради кампанията 2016, Обама даде ход на разследването без повод

Видян 5947 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Директорът на Националното разузнаване на САЩ Джон Ратклиф декласифицира документите за краткия доклад от бившия шеф на ЦРУ Джон Бренан за президента Обама през 2016 г. по плана на Хилари Клинтън да свърже нейния конкурент в тогавашната кампания за Белия дом Доналд Тръмп с Русия „с цел да отвлече вниманието на обществото от това, че е използвала частен сървър за свръхсекретна служебна кореспонденция, когато е била държавен секретар”.
Новината бе оповестена  първо от най-гледаната американска телевизия Фокс, но подкрепящите Байдън мощни медии я премълчаха, заради което Тръмп ги посочи в нарочен туит.
Бележките на шефа на ЦРУ Бренан са ръкописни, свидетелстват за доклада му и за мнението на президента Обама и неговите разпореждания към тази и другите тайни служби на САЩ – това е документ – паметна записка, който е спуснат до ресорните чиновници, за да бъде дадена преценка дали темата е годна да предизвика разследване на ФБР по явно изкуствено създадения казус. Както е известно, по-късно имаше разследване не само на Бюрото, но и на спецпрокурор, което отне повече от две години и, както може да се очаква, не доказа нищо. Беше разкрито също, че на бивш британски разузнавач с частна компания в ресора е възложено да състави фалшиво Руско досие за Тръмп.
Националното разузнаване запозна с това комисиите на Сената и на Камара на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 08.10.2020 17:38

    Оставеме безмълвни,от Ре...... Клинтън,тя е невероятен човек.................Другите коментари,всеки сам за себе си да извади.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Днес ще се чувствате енергични

Днес ще се чувствате енергични и готови да преследвате