Свързани новини

08.10.2020 12:12

Преподавател към ученичка: Избърши си кръвта от пианото преди да излезеш!

Видян 3973 пъти | Коментари 2
Гласували 2 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

          
В продължение на 2 години учителката по пиано Диана Николова тормози ученичка от Музикалното училище Любомир Пипков в София, пише сайтът big5. Момичето е било принудено да се явява пет пъти на изпит по този музикален инструмент, а дори и два пъти преподавателката съвместно с директорката и зам.-директорката  са проявили откровено грубо отношение към него, карайки го пред изпитната комисия да бърше собствената си кръв от клавишите на инструмента. От стреса детето два пъти по време на изпит получава кръвоизлив. За последен път това се е случило вчера, когато въпреки че ученичката е изпълнила голяма част от изискваните музикални произведения, отново е била скъсана и за пореден път вследствие на напрежението от носа ѝ е бликвала кръв.
„Няма какво да ми ревеш, а вземи си избърши кръвта от клавишите“, е бил коментарът на един от учителите първия път, когато се е случил такъв инцидент.



 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 16.10.2020 21:20

    И ние имахме много проблеми във въпросното училище. Здравето на дъщеря ми силно се влоши, след като беше тормозена на уроците си по виолончело. В това училище явно не искат децата да израстват духовно, да формират вкус, да имат още един прозорец, през който да гледат света. В нашето бездуховно време и малко духовни пространства са завзети от цинизма и грубостта.

  • 001 Anonimen 08.10.2020 17:48

    Това гнездо на стършели отдавна трябваше да е разрушено.Децата там се подтискат , унижават, обстановката е отровена от некадърни учители и самозабравило се ръководство. В НМУ ако не си човек на някои нямаш място и бъдеще.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

скорпион

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения

Днес може да се сблъскате с някои вътрешни съмнения, но