Свързани новини

07.10.2020 14:07

Месечни добавки за всички деца догодина: Борисов

Видян 1165 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Премиерът Бойко Борисов съобщи, че в бюджета за догодина ще се заложи изплащането на месечни детски добавки за всички семейства с деца до 18-годишна възраст: 


"За семействата, които имат едно дете - по 40 лева допълнително, семейства с две деца  - 90 лева, семейства с три деца - 135 лева, всички, независимо от доходите на родителите, така че, мисля, че това е изцяло в полза на хората", коментира Борисов.


Правителството удължи срока на изплащане на компенсациите на работодателите за запазване на заетостта по мярката 60 на 40 до края на годината. От октомври до декември средствата ще се изплащат на базата на осигурителния доход на работниците за месец август. Премиерът Бойко Борисов коментира пред министрите, предаде БНР.:

"До този момент сме разплатили над 571 милиона, запазили сме над триста хиляди работни места, а с днешната мярка още двеста хиляди, така че това са близо 500 хиляди работни места и по този начин ние ще се опитаме да задържим безработицата около 80 процента, което е пак една от най-добрите като показател в ЕС".


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 07.10.2020 14:27

    Един път поне се опрете на компетентното мнение на професионалистите! А за окрадените пенсии с по 20% чрез УПФ с поредното лобиране и набутване на трудещите се без тяхно знание какво ще направите?! Непрекъснато крадете от едни за да давате на други и точно вие разделяте обществото

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец