Свързани новини

06.10.2020 16:43

Младежите на ГЕРБ поискаха оставката на депутата Иво Христов

Видян 2054 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младежката организация на ГЕРБ поиска оставката на депутата от „БСП за България“ проф. Иво Христов. Причината – телевизионно интервю на народния представител от левицата, в което нарича премиера Бойко Борисов „Баце“, както и че винаги някой е осъществявал „родителски надзор върху инфантилното българско население“.


Председателят на младежката организация на управляващата партия Георг Георгиев определи случилото се като „унизителен рецидив“ и припомни думите на Иво Христов, изречени преди време, че „80% от българите са дебили“. „Смятаме, че проф. Иво Христов вече няма нито моралното, нито политическото право да представлява българския народ в Народното събрание. Неговата оставка би бил един, макар и закъснял акт, не можем да простим подобна квалификация“, каза Георг Георгиев, цитиран от БГНЕС.


Той отправи и въпрос към лидера на левицата Корнелия Нинова дали тя подкрепя думите на своя депутат, както и дали това е позиция на партията.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 06.10.2020 17:13

    Тези гербаджийски посерковци дори не са към 80те процента дебили споменати от професора,а спадат към по-тежката форма на олигофрения - имбецили!

  • 004 Anonimen 06.10.2020 17:10

    Професор Иво Христов е Единственият изучен, образован, начетен, интелигентен и с мозък човек в парламента !!! А сбирщината от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ се обижда от всеки мислещ човек !!! Там той е чуждо тяло защото наоколо му са само полупроводници, слаботокови, кариеристи, сребролюбци, некадърници, които за чеп за зеле не стават !!!

  • 003 За сведение на посрещачите 06.10.2020 17:09

    Професор Иво Христов е от гражданската квота на БСП в българския парламент. Повтарям, от гражданската квота и НЕ Е член на БСП и е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗУЧЕН, ОБРАЗОВАН, НАЧЕТЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН И С МОЗЪК ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА !!!

  • 002 Чурулик Марийкин 06.10.2020 17:09

    Младите от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ май забравят, защото са с минусово IQ!!! Да им припомня ли, че Веждито определи българите със сакралните думи: "За чеп за зеле не стават"!!! Излиза, че професор Иво Христов е бил доста добронамерен към народонаселението, а не като Буда Амфетаминов Бухалков, който го нарече (НАРОДА) „лош човешки мат‘рял“ !!!

  • 001 нужна е грамотност и образованост 06.10.2020 17:04

    Самият младежки герберски клакьор Георг е за оставка. Абсурдно е назначението му за зам.министър на МВНР със съмнителната му бакалавърска диплома поради явна неграмотност. Толкова самозабравили си герберски калинки, поставени на висши държавни постове никой не си е представял

RSS

Най-нови

Путин

За Русия няма "враждебни нации", а само "враждебни елити": Путин

Русия няма намерение да отменя културата ...

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

риби

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни дейности

Ще се наложи да се занимаете и с не толкова приятни