Свързани новини

06.10.2020 16:43

Младежите на ГЕРБ поискаха оставката на депутата Иво Христов

Видян 2150 пъти | Коментари 5
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Младежката организация на ГЕРБ поиска оставката на депутата от „БСП за България“ проф. Иво Христов. Причината – телевизионно интервю на народния представител от левицата, в което нарича премиера Бойко Борисов „Баце“, както и че винаги някой е осъществявал „родителски надзор върху инфантилното българско население“.


Председателят на младежката организация на управляващата партия Георг Георгиев определи случилото се като „унизителен рецидив“ и припомни думите на Иво Христов, изречени преди време, че „80% от българите са дебили“. „Смятаме, че проф. Иво Христов вече няма нито моралното, нито политическото право да представлява българския народ в Народното събрание. Неговата оставка би бил един, макар и закъснял акт, не можем да простим подобна квалификация“, каза Георг Георгиев, цитиран от БГНЕС.


Той отправи и въпрос към лидера на левицата Корнелия Нинова дали тя подкрепя думите на своя депутат, както и дали това е позиция на партията.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Anonimen 06.10.2020 17:13

    Тези гербаджийски посерковци дори не са към 80те процента дебили споменати от професора,а спадат към по-тежката форма на олигофрения - имбецили!

  • 004 Anonimen 06.10.2020 17:10

    Професор Иво Христов е Единственият изучен, образован, начетен, интелигентен и с мозък човек в парламента !!! А сбирщината от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ се обижда от всеки мислещ човек !!! Там той е чуждо тяло защото наоколо му са само полупроводници, слаботокови, кариеристи, сребролюбци, некадърници, които за чеп за зеле не стават !!!

  • 003 За сведение на посрещачите 06.10.2020 17:09

    Професор Иво Христов е от гражданската квота на БСП в българския парламент. Повтарям, от гражданската квота и НЕ Е член на БСП и е ЕДИНСТВЕНИЯТ ИЗУЧЕН, ОБРАЗОВАН, НАЧЕТЕН, ИНТЕЛИГЕНТЕН И С МОЗЪК ЧОВЕК В ПАРЛАМЕНТА !!!

  • 002 Чурулик Марийкин 06.10.2020 17:09

    Младите от ОПГ ГЕРБ „Гешефт Груп“ май забравят, защото са с минусово IQ!!! Да им припомня ли, че Веждито определи българите със сакралните думи: "За чеп за зеле не стават"!!! Излиза, че професор Иво Христов е бил доста добронамерен към народонаселението, а не като Буда Амфетаминов Бухалков, който го нарече (НАРОДА) „лош човешки мат‘рял“ !!!

  • 001 нужна е грамотност и образованост 06.10.2020 17:04

    Самият младежки герберски клакьор Георг е за оставка. Абсурдно е назначението му за зам.министър на МВНР със съмнителната му бакалавърска диплома поради явна неграмотност. Толкова самозабравили си герберски калинки, поставени на висши държавни постове никой не си е представял

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден план днес

Вашият нестандартен подход ще ви изведе на преден