Свързани новини

29.04.2009 10:01

Сидеров: Като гръцките фермери ще затворим границата за турските автобуси за изборите

Видян 1711 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

За Атака няма значение кога ще бъдат изборите, каза Волен Сидеров пред БНТ. Той беше цитиран от БГНЕС. "Тази дата беше искана от БСП и ДПС и просто Георги Първанов я подписа", допълни Сидеров.


Ние имаме гарантирано присъствие в следващия Парламент, категоричен беше лидерът на Атака. Той напомни, че искал обща предварителна коалиция, включително с ГЕРБ, срещу управляващите, за борба с корупцията и за да бъде сменена системата, но от опозиционните партии не са се съгласили и ще бъде много трудно, след като няма такава.
Сидеров заяви, че симпатизантите му ще спрат автобусите от Турция по време на изборите, слевайки примера на гръцките фермери, затворили границата. Той отново заяви, че ще направи всичко възможно Турция да не стане член на ЕС.


Освен това от Атака са подготвили материали на различни езици да бъде признат геноцидът срещу българския народ от страна на Турция, така както го искат и арменците, така както е признат и Холокоста на евреите. Сидеров счита, че за този геноцид на България трябва да бъдат изплатени 50 милиарда евро.
Лидерът на Атака неколкратно подчерта, че БСП и ДПС работят заедно за следващия мандат и особено за смесените райони. Според него в тези райони трябва да се създаде анти ДПС фронт.



Добави в:

Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 02 юни 21:00ч.

Загадката Анри Пик

Режисьор: Реми Безансон
В ролите: Фабрис Люкини, Камий Котен, Алис Изас, Бастиан Буйон, Астрид Уетнал, Ханна Шигула и др.

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

овен

Днес бъдете креативни и смели

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Днес бъдете креативни и смели, когато изразявате себе