01/04

Свързани новини

05.10.2020 15:21

Как ГЕРБери си прехвърлиха за ден затворения бутик с пасив 1,2 млн.евро в Барселона: Bird.bg

Видян 10333 пъти | Коментари 2
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна

             Испанската фирма с луксозния бутик на Мис Бикини  Борислава Йовчева в Барселона, от която премиерът отрича да има дете, е купена през март от Росица Велкова – бивш експерт на ГЕРБ, съдружник и управител в Хохегер БГ – българското дружество на нашумелялата със скандал австрийската пиар агенция Хохегер. Архивите са живи вижте хиперлинка с интервюто, когато я разкрихме, а тя се хвана на въдицата да отрича нещо, за което ние вече имахме документи, та беше принудена да си признае връзката с австрийската компания и с цялата афера.
   Веднага, след като купува фирмата – на практика един затворен магазин, който незнайно защо е толкова атрактивен за придобиване от ГЕРБаджии, още на следващия ден тя продава скандалния актив на съпругата на Светослав Спасов - бивш съветник на премиера Бойко Борисов по Военно-промишления комплекс, ексдепутат от НДСВ преди това. А след като като член на кабинета на Борисов става клиент на прокуратурата за заменки на земи и набързо е пратен дипломат във Виена, където остава на поста 3 мандата – до 2019 г. Явно новата му семейна мисия в Барселона е сметната за още по-отговорна. Ексдепутатът, който за 2 мандата в НС нашумя с манията си, че старата сграда на парламента е омагьосана заради лоша енергия от бивше гробище и подпочвени води, е и личен астролог на министър-председателя, макар че основната му екстрасенска специалност е гледане на ръка.


 


На снимката: Десислава Христова и Светослав Спасов


 ВИЖ СНИМКИ ТУК!


Спасов обаче твърди пред bird.bg, че двамата със съпругата му са се разделили месеци преди сделката и дори не знае за нея. Тоест, раздялата е настъпила точно преди прехвърлянето на фирмата на манекенката, на която приятели на премиера по незнайни причини осигуриха през офшорки къща за 3 милиона евро в каталунската столица. И която също така ненадейно, както новият собственик на фирмата й с налети милиони от бизнесмени по необясними причини, се омъжи за човек, който може да й бъде дядо дни преди да гръмне Барселонската афера. А пред bird.bg същият бизнесмен лично се отрече от нея половин година след сватбата – нямали нищо общо.
И опита да излъже, че испанското разследване за пране на пари, което данъчните в Каталуня смятат, че стои зад инвестициите в къщата и магазина на Йовчева, е приключило.
Не, не е, установи проверка на Димитър Стоянов от Биволъ, който е съавтор и на новото разкритие на bird.bg.
Фирмата Ema BGS S.L. държеше бутика Ermanno Scervino в Барселона, чийто управител беше бившата Мис Бикини Борислава Йовчева. Магазинът беше експресно опразнен, след като на 20 февруари El Periodico огласи разследване на каталунската полиция за пране на пари.
Разследващите са се интересували и от Ema BGS, заради съмнителния произход на


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 05.10.2020 17:18

    Борисов управлява чрез ОПГ във всяка сфера, както се вижа и в дипломатическите мисии, където се продават бълг.имоти на ниски цени на поставени лица, а дипломацията е на ниво кражби и облаги!!!

  • 001 Anonimen 05.10.2020 16:04

    мошенгии!!!

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

лъв

Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката


Днес ще имате огромна нужда да смените обстановката, а