01/04

Свързани новини

05.10.2020 13:12

Кои са отличниците в Националния конкурс Най-зелените компании в България 2020?

Видян 2670 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


В престижните зелени награди, организирани от b2b Media, бяха отличени за 10-ти път най-отговорните бизнеси, общини, неправителствени организации и личности.

Голямата награда грабна Кауфланд България, а „Зелена личност 2020“ стана Никола Рахнев, инициатор на Гората.бг.
Професионалното жури определи носителите на призовете в над 20 категории в това издание. Сред журито се отличават имената на Надя Маринова – гл. редактор на b2b Mediа и основател на конкурса “Най-зелените компании в България”. Марина Стефанова е председател на Българска асоциация на КСО специалистите и консултант по програмата „Business for results” към УНИЦЕФ в България. Катя Димитрова, член на УС на Българската Асоциация на ПР Агенциите и съветник по комуникационните въпроси на Българо-Белгийския бизнес клуб у нас. Собственик на комуникационна агенция Интеримидж. Мила Миленова, ръководител Корпоративни комуникации в ОББ. Инж. Иван Иванов - председател на Сдружение „Българската асоциация по водите – БАВ” от 2012 до 2020 г. Към момента е председател на Управителния съвет на Български ВиК холдинг ЕАД и Фондация „Европейско сътрудничество за бенчмаркинг“. Петя Галинова, Marketing officer в Advantage Austria. Силвия Костова, началник управление „Корпоративни комуникации“ в Пощенска банка. Ивелина Василева, председател на парламентарната комисия по опазване на околната среда и водите и зам. председател на комисията по европейски въпроси в Народното събрание. Илиана Павлова от Българската стопанска камара.
Призовете тази година бяха допълнени с нови категории като Зелена иновация в Ковид-19, Зелена инициатива в Ковид-19 и иновация от рециклирани материали. За втори път беше връчена и Голяма награда за цялостно представяне.
Традиционно сред отличените бяха и журналисти, чиито материали са свързани с темите на конкурса. А наградата за „Зелена медия“ грабна btv.
Отново и в това издание беше връчено специалното отличие „Зелена личност”, което след гласуване изцяло онлайн отиде при Никола Рахнев, а наградата му връчи миналогодишният носител на приза апинистът Атанас Скатов.
Никола е човекът, който засажда 1 милион дървета. Той е създател на най-голямата доброволческа инициатива за засаждане на нови гори и дървета в България. „Гората.бг“ –  инициатива, която вече е засадила невероятните  903 000 дървета (да, деветстотин и три хиляди) в България. А тази есен засадените дървета ще станат над 1 милион.
Всички кампании и действия на Гората.бг са чисти, напълно безкористни, аполитични и безплатни за участниците. А основните цели са: да засаждат повече гори и дървета за България, да правят всяко добро, което може да бъде направено и да променят мисленето и да вдъхновяват хората за добро, с участието на доброволци, млади хора и деца.
До момента участие в стотиците масови събития с доброволци и кампании на Гората.бг, неизменно водени от Никола, са взели над 200 000 българи, от които десетки хиляди деца и млади хора.



Всички отличени може да видите на сайта:
green.b2bmedia.bg



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак