Свързани новини

05.10.2020 13:10

България Еър удължава безплатната промяна на самолетни билети до края на ноември

Видян 1077 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

До края на ноември се удължава периодът, в който всеки клиент на „България Еър“ може да се възползва от удобни и гъвкави условия за промяна на име или дестинация на вече издаден самолетен билет. Пътниците, които имат резервация за полет, изпълняван от „България Еър“ до 30 ноември, могат да направят една безплатна промяна на датата си на пътуване, на дестинацията си или на името на билета. За целта трябва да информират за решението си издателя на билета до 24 ч. преди излитането на полета, а билетът трябва да бъде преиздаден в рамките на валидността му (една година от издаването), и да се използва за пътуване до края на 2021 г.


Решението на компанията да удължи гъвкавите условия за промяна на резервациите е част от цялостната политика на „България Еър“ да предлага на пасажерите си възможност да пътуват комфортно, без притеснения относно предстоящия им полет, въпреки променящата се ситуация. В случай, че пътникът би искал да отложи пътуването си, то той може да го направи без такса за промяна на датата. Възможно е да има доплащане единствено, ако е налице разлика в тарифата за новоизбрания полет. Всеки пътник има възможност също така да промени дестинацията си, с доплащане на разликата в тарифите, или дори да смени името и да преотстъпи билета си срещу такса.


Националният превозвач продължава да изпълнява мисията си да лети и изпълнява полети по всичките си директни линии, по които няма наложени рестрикции, съобразявайки се с търсенето на клиентите. За да се осигури възможност на пасажерите да достигнат желаната си дестинация, „България Еър“ изпълнява и обединени полети по някои маршрути.


От началото на септември, благодарение партньорство с Aeroflot, националният превозвач на България предлага и възможности за пътуване между София и Москва с прекачване в Лондон. Полетите са с удобни връзки, без губене на часове в престой в трансферния пункт, като отсечката София - Лондон се изпълнява от „България Еър“, а Лондон - Москва от Аерофлот. Полетите са планирани 5 пъти седмично - всеки понеделник, сряда, петък, събота и неделя. Предлагат се с безплатен онлайн чек-ин двупосочно, както за пътниците, така и за техните багажи. В цената на билета се включва както ръчен багаж до 10 кг, така и чекиран до 23 кг.


Всички полети на „България Еър“ се изпълняват съобразно най-високите хигиенни и организационни изисквания, след детайлна дезинфекция. Въздушните HEPA филтри гарантират високото качество на въздуха по време на полет, който се и обновява през двигателите на самолетите. За допълнителна сигурност и в интерес на здравето на пътниците, носенето на предпазни маски от всички на борда на самолетите е задължително.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

близнаци

Добър момент да откриете нужната ви информация

Добър момент да откриете нужната ви информация. Ще